Giriş Kayıt
Jeroen van den Idsert

Jeroen van den Idsert


Yapımcı

Jeroen van den Idsert, yapımcı.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Yapımcı    
2012 Aksiyon Yapımcı 6.4 1,758
2010 Kısa Metraj Yapımcı    
2008 Yapımcı 5.8 89

Vaad Edilen Cennet
2005 Suç Yapımcı 7.5 19,675
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017