Giriş Kayıt
Brandon Ludwig

Brandon Ludwig


Oyuncu, Yapımcı

Brandon Ludwig, oyuncu, yapımcı. 11.22.63 (2016) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.9 669
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,193
2013 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 9
2012 Kısa Metraj Yapımcı 8.2 14
2010 Macera Oyuncu 6.3 2,543
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 17
Film Altyazıları
The Foreigner (7,226) The Mountain Between Us (5,166) Flatliners (4,805) Stronger (3,427) Beyond Skyline (3,232) Dunkirk (3,183) American Made (2,151) Kingsman: The Golden Circle (1,941) It (1,649) Victoria & Abdul (1,417)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,094) Mr. Robot (6,347) Game of Thrones (3,326) Shameless (2,772) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,598) Peaky Blinders (2,160) The Big Bang Theory (1,883) Manhunt: Unabomber (1,867) Stranger Things (1,292) Lucifer (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017