Giriş Kayıt
Greta Fernández

Greta Fernández


Oyuncu

Greta Fernández, oyuncu. Embers (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.8 28
2016 Dram Oyuncu 6.6 485
2016 Dram Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 5.3 1,009
2015 Komedi Oyuncu 7.3 7,228
2012 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.8 377

Fiction
2006 Dram Oyuncu 6.9 354
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017