Giriş Kayıt
Greta Fernández

Greta Fernández


Oyuncu

Greta Fernández, oyuncu. Embers (2015) yapımıyla biliniyor.

5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.8 135
2017 Komedi Oyuncu 6.8 28
2017 Dram Oyuncu 5.2 1,505
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 6.5 542
2015 Dram Oyuncu 5.3 1,009
2015 Komedi Oyuncu 7.3 8,806
2012 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.8 377

Fiction
2006 Dram Oyuncu 6.9 354
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018