Giriş Kayıt
Greta Fernández

Greta Fernández


Oyuncu

Greta Fernández, oyuncu. Embers (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.8 28
2017 Dram Oyuncu 5.2 589
2016 Dram Oyuncu 6.5 542
2015 Dram Oyuncu 5.3 1,009
2015 Komedi Oyuncu 7.3 7,637
2012 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.8 377

Fiction
2006 Dram Oyuncu 6.9 354
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017