Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Vasan Bala

Vasan Bala


Yönetmen Asistanı, Senarist, Oyuncu

Vasan Bala, yönetmen asistanı, senarist, oyuncu. Dev.D (2009), Gulaal (2009), Raman Raghav 2.0 (2016), Bombay Velvet (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen Asistanı
Senarist
7.4 5,674
2015 Suç Senarist
Oyuncu
Yönetmen Asistanı
5.7 4,031
2014 Dram 7.1 242

Sefertası
2013 Dram Senarist 7.8 33,338

Çirkin
2013 Suç Oyuncu 8.2 10,772
2013 Suç 5.4 109

Hamallar
2012 Dram Senarist
Yönetmen
7.0 55
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 2,455
2010 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 2,534
2009 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 9,129
2009 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
8.1 21,004
2008 Dram Oyuncu 7.8 7,323
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017