Giriş Kayıt
David Blankenship

David Blankenship


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

David Blankenship, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü. Kağıttan Kentler (2015), Are You Here (2013), The Dr. Oz Show (2009), Mr. Mercedes (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sanat Bölümü 8.2 4,478

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 72,801

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 60,974

Kağıttan Kentler
2015 Dram Sanat Bölümü 6.3 77,021
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.3 12,559
2013 Macera Sanat Bölümü 7.5 52,845
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 67,346
2011 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 987
2011 Suç Sanat Bölümü 8.4 255,686

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Sanat Bölümü 8.5 712,893
2010 Dram Sanat Bölümü 6.6 468
2009 Talk-Show Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
4.9 698
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 5,705
2006 Talk-Show Sanat Yönetmeni 4.5 652

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Sanat Bölümü 6.5 68,383
1956 Dram Set Dekoratörü 6.2 1,559
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017