Giriş Kayıt
David Blankenship

David Blankenship


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

David Blankenship, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü. Kağıttan Kentler (2015), Are You Here (2013), The Dr. Oz Show (2009), Mr. Mercedes (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2017 Gerilim Sanat Bölümü 8.1 6,211

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 86,628

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 63,390

Kağıttan Kentler
2015 Dram Sanat Bölümü 6.3 78,758
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.3 12,930
2013 Macera Sanat Bölümü 7.5 53,268
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 68,676
2011 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 987
2011 Suç Sanat Bölümü 8.4 258,943

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Sanat Bölümü 8.5 726,129
2010 Dram Sanat Bölümü 6.6 468
2009 Talk-Show Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
4.9 698
2007 Dram Sanat Bölümü 7.3 5,753
2006 Talk-Show Sanat Yönetmeni 4.5 652

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Sanat Bölümü 6.5 69,027
1956 Dram Set Dekoratörü 6.2 1,578
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018