Giriş Kayıt
David Blankenship

David Blankenship


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

David Blankenship, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü. Kağıttan Kentler (2015), Are You Here (2013), The Dr. Oz Show (2009), Mr. Mercedes (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2017 Gerilim Sanat Bölümü 8.0 7,177

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 103,429

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 66,907

Kağıttan Kentler
2015 Dram Sanat Bölümü 6.3 81,100
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.3 13,239
2013 Macera Sanat Bölümü 7.4 53,814
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 70,754
2011 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 987
2011 Suç Sanat Bölümü 8.4 265,432

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Sanat Bölümü 8.4 740,475
2010 Dram Sanat Bölümü 6.6 468
2009 Talk-Show Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
4.9 698
2007 Dram Sanat Bölümü 7.3 5,812
2006 Talk-Show Sanat Yönetmeni 4.5 652

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Sanat Bölümü 6.5 70,091
1956 Dram Set Dekoratörü 6.2 1,606
Film Altyazıları
Black Panther (2,976) Cargo (2,492) Red Sparrow (2,386) True Crimes (1,819) Game Night (1,741) Ready Player One (1,516) Deadpool (1,298) Avengers: Infinity War (998) Annihilation (933) Den of Thieves (926)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,689) Supernatural (6,785) La casa de papel (4,723) Gotham (3,518) Arrow (3,429) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,401) The 100 (3,229) 13 Reasons Why (3,067) The Flash (2,555) Lucifer (2,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018