Giriş Kayıt
David Blankenship

David Blankenship


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

David Blankenship, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü. Kağıttan Kentler (2015), Are You Here (2013), The Dr. Oz Show (2009), (1998) Kusursuz Cinayet (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahil Güvenlik
2017 Komedi Sanat Bölümü 5.6 937

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 54,203

Kağıttan Kentler
2015 Dram Sanat Bölümü 6.3 72,510
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.3 12,170
2013 Macera Sanat Bölümü 7.5 52,006
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 64,608
2011 Dram Sanat Bölümü 8.4 249,808
2011 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 987

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Sanat Bölümü 8.5 693,287
2010 Dram Sanat Bölümü 6.6 468
2009 Talk-Show Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
4.9 698
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 5,582
2006 Talk-Show Sanat Yönetmeni 4.5 652

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Sanat Bölümü 6.5 67,046
1956 Dram Set Dekoratörü 6.2 1,515
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017