Giriş Kayıt
David Blankenship

David Blankenship


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

David Blankenship, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü. Kağıttan Kentler (2015), Are You Here (2013), The Dr. Oz Show (2009), (1998) Kusursuz Cinayet (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 27,376

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 58,525

Kağıttan Kentler
2015 Dram Sanat Bölümü 6.3 75,150
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.3 12,418
2013 Macera Sanat Bölümü 7.5 52,469
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 66,256
2011 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 987
2011 Suç Sanat Bölümü 8.4 253,046

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Sanat Bölümü 8.5 703,996
2010 Dram Sanat Bölümü 6.6 468
2009 Talk-Show Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
4.9 698
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 5,661
2006 Talk-Show Sanat Yönetmeni 4.5 652

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Sanat Bölümü 6.5 67,800
1956 Dram Set Dekoratörü 6.2 1,539
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017