Giriş Kayıt
Amit Trivedi

Amit Trivedi (38)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Amit Trivedi, 10 Temmuz 1979 doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Queen (2013), Udaan (2010), Dear Zindagi (2016), English Vinglish (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1979
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Müzik 7.6 3,504
2018 Macera Müzik    
2018 Biyografi Müzik 8.3 6,492

Süperstar
2017 38 Dram Müzik 8.1 11,080
2017 38 Dram Müzik 6.7 140
2017 38 Dram Müzik 5.1 110
2017 38 Komedi Müzik    
2016 37 Dram Müzik 7.7 28,204
2016 37 Dram Müzik 5.4 2,673
2015 36 Komedi Müzik 3.6 3,254
2015 36 Komedi Müzik
Müzik
8.9 39
2015 36 Komedi Müzik
Müzik
5.3 662
2015 36 Suç Oyuncu
Müzik
5.7 4,031
2013 34 Komedi Müzik 5.6 756
2013 34 Dram Müzik 7.4 10,402
2013 34 Dram Müzik 6.8 3,495
2013 34 Dram Müzik 7.7 19,824
2013 34 Komedi Müzik 5.7 3,794
2013 34 Macera Müzik 8.3 48,361
2012 33 Komedi Müzik 6.6 2,923
2012 33 Komedi Müzik 4.3 1,197
2012 33 Komedi Müzik 7.9 27,425

Wasseypur Çeteleri
2012 33 Aksiyon Müzik 8.2 61,620
2012 33 Aksiyon Müzik 6.6 4,758
2012 33 Komedi Müzik
Müzik
5.8 5,357
2011 32 Dram Oyuncu
Müzik
6.0 2,649
2011 32 Komedi Müzik
Müzik
7.5 4,459
2011 32 Suç Müzik
Müzik
7.2 7,494
2010 31 Macera Müzik 7.6 2,970
2010 31 Komedi Müzik
Müzik
5.0 3,031
2010 31 Dram Müzik
Müzik
8.4 30,339
2010 31 Suç Müzik 7.1 896
2009 30 Komedi Müzik 7.6 21,515
2009 30 Komedi Müzik
Müzik
8.1 21,004
2008 29 Dram Müzik
Müzik
7.8 7,323
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018