Giriş Kayıt
Marek Wlodarczyk

Marek Wlodarczyk (43)


Oyuncu

Marek Wlodarczyk, 30 Nisan 1974 Blachownia, Slaskie, Polonya doğumlu oyuncu. "Dwie strony medalu" (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1974
Doğum Yeri: Blachownia, Slaskie, Polonya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 38 Aksiyon Oyuncu 2.6 53
2012 Komedi Oyuncu 7.0 65
2007 33 Komedi Oyuncu 4.3 32
2005 31 Komedi Oyuncu 5.9 61
2002 Macera Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017