Giriş Kayıt
Misha Rasaiah

Misha Rasaiah


Casting, Oyuncu

Misha Rasaiah, casting, oyuncu. Testere 3 (2006), Testere 4 (2007), Testere 5 (2008), Repo! The Genetic Opera (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 343
2013 Komedi Oyuncu 6.6 731
2013 Dram Oyuncu 5.7 2,499

Ayrılık
2013 Gerilim Oyuncu 5.2 231

Karanlık Gerçek
2012 Aksiyon Casting    

Sharpay'in Göz Alıcı Macerası
2011 Komedi Oyuncu    
2010 Komedi Casting    
2010 Aksiyon Casting 4.0 761
2010 Dram Casting    
2009 Komedi Casting    
2008 Aile Casting    
2008 Aile Casting 5.8 6

Testere 5
2008 Korku Casting 5.8 92,534
2008 Suç Casting 5.9 712
2008 Biyografi Casting 5.6 649
2008 Komedi Casting 6.7 20,878

Rock Kampı
2008 Komedi Casting    
2008 Aile Casting 5.9 160
2007 Komedi Casting 6.7 102,186

Amerikan Pastası 6: Beta House
2007 Komedi Casting 5.3 44,998
2007 Aile Casting    

Testere 4
2007 Korku Casting 5.9 115,617
2007 Aile Casting    

Şair
2007 Dram Casting 5.3 863
2007 Komedi Casting    

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Casting 5.1 47,243

Testere 3
2006 Korku Casting 6.2 147,802
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,852) Legion (6,962) Arrow (3,735) Legends of Tomorrow (2,167) Into the Badlands (2,084) The Blacklist (1,671) Vikings (1,608) Black Sails (1,551) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,435)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017