Giriş Kayıt
Jonn Faircrest

Jonn Faircrest (69)


Oyuncu

William Joseph Oehlschlager, 17 Aralık 1947 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu. Hitchcock (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Joseph Oehlschlager
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1947
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 65 Biyografi Oyuncu 6.8 62,344

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 65 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,199,259
2011 64 Komedi Oyuncu 7.7 7
2010 63 Dram Oyuncu    
2009 62 Komedi Oyuncu 5.8 2,615

Hayal Et
2009 62 Komedi Oyuncu 5.6 10,597

Melekler ve Şeytanlar
2009 62 Gizem Oyuncu 6.7 223,193

Cadılar Bayramı
2007 60 Korku Çeşitli 6.1 91,097

Kumanda
2006 59 Komedi Çeşitli 6.4 255,036

Uçuş Planı
2005 58 Aksiyon Oyuncu 6.2 130,417

Davetsiz Çapkınlar
2005 58 Komedi Oyuncu 7.0 287,349
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,495) Doctor Strange (6,891) Allied (6,475) Moana (4,907) John Wick: Chapter 2 (4,462) Lion (3,582) Arrival (3,242) Forushande (3,032) Split (2,295) Hacksaw Ridge (2,291)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,515) Supernatural (4,747) The Expanse (4,367) Vikings (4,224) Suits (3,699) The Big Bang Theory (2,590) Sherlock (2,528) Arrow (2,089) Legion (2,024) Blindspot (1,983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017