Giriş Kayıt
Jonn Faircrest

Jonn Faircrest (69)


Oyuncu

William Joseph Oehlschlager, 17 Aralık 1947 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu. Hitchcock (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Joseph Oehlschlager
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1947
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 65 Biyografi Oyuncu 6.8 63,373

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 65 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,229,999
2011 64 Komedi Oyuncu 7.7 7
2010 63 Dram Oyuncu    
2009 62 Komedi Oyuncu 5.8 2,615

Hayal Et
2009 62 Komedi Oyuncu 5.6 10,597

Melekler ve Şeytanlar
2009 62 Gizem Oyuncu 6.7 228,782

Cadılar Bayramı
2007 60 Korku Çeşitli 6.1 92,260

Kumanda
2006 59 Komedi Çeşitli 6.4 259,932

Uçuş Planı
2005 58 Aksiyon Oyuncu 6.2 132,599

Davetsiz Çapkınlar
2005 58 Komedi Oyuncu 7.0 291,807
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017