Giriş Kayıt
Annette Chaisson

Annette Chaisson


Makyaj

Annette Chaisson, makyaj. Lazarus Etkisi (2015), Hansel & Gretel Get Baked (2013), Biraz Sevgi Biraz Sihir (2008), 35 and Ticking (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lazarus Etkisi
2015 Korku Makyaj 5.2 30,382
2014 Aksiyon Makyaj 4.4 966
2014 Komedi Makyaj 5.3 2,256
2013 Aksiyon Makyaj 5.0 304
2013 Komedi Makyaj 4.3 2,837
2012 Dram Makyaj 6.2 235
2011 Kısa Metraj Makyaj 8.4 18
2011 Komedi Makyaj 5.0 332
2011 Komedi Makyaj    
2011 Komedi Makyaj 5.8 1,168

Uçan Tekme
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 3,409
2010 Komedi Makyaj 3.2 233
2010 Dram Makyaj    
2010 Belgesel Makyaj 7.0 587
2009 Komedi Makyaj 8.0 286
2009 Korku Makyaj 2.3 252
2008 Komedi Makyaj 1.5 172

Biraz Sevgi Biraz Sihir
2008 Komedi Makyaj 4.8 1,672
2008 Müzik Makyaj 6.8 1,097
2008 Komedi Makyaj 6.1 37,073
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017