Giriş Kayıt
Peter Vega

Peter Vega


Kameraman, Oyuncu

Peter Vega, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 168,202

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Kameraman 7.2 587,840
2012 Suç Kameraman 7.6 10,553
2011 Aksiyon Kameraman 4.4 3,576
2008 Komedi Kameraman 2.0 117
2006 Müzikal Oyuncu
Kameraman
5.4 25
2001 Romantik Çeşitli 6.6 148
1996 Dram Kameraman 8.1 3,146
Film Altyazıları
Gold (6,086) Get Out (3,182) Logan (2,691) Rings (2,395) The Age of Shadows (2,021) La La Land (1,851) Split (1,712) Sand Castle (1,537) Zashchitniki (1,532) The Great Wall (1,333)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,817) Fargo (3,827) The Last Kingdom (2,497) Into the Badlands (2,472) The Expanse (2,178) Doctor Who (2,062) Vikings (1,817) Game of Thrones (1,777) Better Call Saul (1,768) Supernatural (1,552)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017