Giriş Kayıt
Peter Vega

Peter Vega


Kameraman, Oyuncu

Peter Vega, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 168,851

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Kameraman 7.2 590,882
2012 Suç Kameraman 7.6 10,583
2011 Aksiyon Kameraman 4.4 3,576
2008 Komedi Kameraman 2.0 117
2006 Müzikal Oyuncu
Kameraman
5.4 25
2001 Romantik Çeşitli 6.6 148
1996 Dram Kameraman 8.1 3,146
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017