Giriş Kayıt
Peter Vega

Peter Vega


Kameraman, Oyuncu

Peter Vega, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Kameraman 6.4 175,860

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Kameraman 7.2 621,731
2012 Suç Kameraman 7.7 10,888
2011 Aksiyon Kameraman 4.4 3,576
2008 Komedi Kameraman 2.0 117
2006 Müzikal Oyuncu
Kameraman
5.4 25
2001 Romantik Çeşitli 6.6 148
1996 Dram Kameraman 8.1 3,146
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018