Giriş Kayıt
Soo-kyung Lee

Soo-kyung Lee


Oyuncu

Soo-kyung Lee, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 8.6 31
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.8 30
2013 Komedi Oyuncu 8.0 61
2013 Komedi Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 6.3 158
2007 Suç Oyuncu 6.4 529
2006 Komedi Oyuncu 7.4 29
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017