Giriş Kayıt
Soo-kyung Lee

Soo-kyung Lee


Oyuncu

Soo-kyung Lee, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 6.1 159
2016 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 8.6 31
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.8 30
2013 Komedi Oyuncu 8.0 61
2013 Komedi Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 6.3 158
2007 Suç Oyuncu 6.4 529
2006 Komedi Oyuncu 7.4 29
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,846) Den of Thieves (2,622) Maze Runner: The Death Cure (2,328) Hostiles (2,222) Winchester (2,205) 12 Strong (2,012) Submergence (1,693) Peter Rabbit (1,234) The Commuter (1,116) A martfüi rém (782)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,827) Supernatural (3,898) The Flash (3,345) The Terror (2,691) Legion (2,456) The Big Bang Theory (2,363) Gotham (2,070) The Expanse (2,009) The Crossing (1,887) Arrow (1,805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018