Giriş Kayıt
Demorian Lizana

Demorian Lizana


Oyuncu, Yapımcı

Demorian Lizana, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yapımcı    
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 89
2017 Dram Oyuncu
Yapımcı
   
2017 Dram Oyuncu
Yapımcı
   
2013 Dram Oyuncu 6.8 638
2011 Dram Oyuncu 5.0 31
2009 Dram Oyuncu 6.7 2,094
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018