Giriş Kayıt
Demorian Lizana

Demorian Lizana


Oyuncu, Yapımcı

Demorian Lizana, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yapımcı    
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 89
2017 Dram Oyuncu
Yapımcı
   
2017 Dram Oyuncu
Yapımcı
   
2013 Dram Oyuncu 6.8 638
2011 Dram Oyuncu 5.0 31
2009 Dram Oyuncu 6.7 2,094
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018