Giriş Kayıt
Mei Wang

Mei Wang


Kameraman

Mei Wang, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Kameraman 5.7 474
2013 Reality-TV Kameraman 5.8 597
2010 Reality-TV Kameraman 4.8 492
2009 Dram Kameraman 6.9 50
2004 Game-Show Kameraman 7.3 8,459
2003 Game-Show Kameraman 3.0 3,571
2002 Game-Show Kameraman 3.0 4,620
2000 Game-Show Kameraman 5.3 7,664
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,479) Passengers (8,686) Doctor Strange (5,009) Arrival (3,760) Assassin's Creed (3,113) Fences (3,052) Allied (2,896) Hacksaw Ridge (2,411) Moana (1,940) Forushande (1,551)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,743) Legion (8,654) The 100 (8,614) Taboo (8,106) The Big Bang Theory (6,074) Arrow (4,932) Black Sails (4,335) Vikings (3,674) The Expanse (3,497) The Flash (3,465)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017