Giriş Kayıt
Mei Wang

Mei Wang


Kameraman

Mei Wang, kameraman. Heroes of Cosplay (2013), Benim Muhteşem Tombul Hayatım (2015), (2003) The Bachelorette (2003), (2014) Little Women: LA (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Muhteşem Tombul Hayatım
2015 Reality-TV Kameraman 3.8 516
2014 Reality-TV Kameraman 5.8 523
2013 Reality-TV Kameraman 5.8 597
2010 Reality-TV Kameraman 4.8 492
2009 Dram Kameraman 6.9 50
2004 Game-Show Kameraman 7.3 8,909
2003 Game-Show Kameraman 3.2 3,847
2002 Game-Show Kameraman 3.0 4,908
2000 Game-Show Kameraman 5.4 8,569
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018