Giriş Kayıt
Mei Wang

Mei Wang


Kameraman

Mei Wang, kameraman. Heroes of Cosplay (2013), Benim Muhteşem Tombul Hayatım (2015), (2003) The Bachelorette (2003), (2014) Little Women: LA (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Muhteşem Tombul Hayatım
2015 Reality-TV Kameraman 3.8 516
2014 Reality-TV Kameraman 5.8 523
2013 Reality-TV Kameraman 5.8 597
2010 Reality-TV Kameraman 4.8 492
2009 Dram Kameraman 6.9 50
2004 Game-Show Kameraman 7.3 9,120
2003 Game-Show Kameraman 3.2 3,934
2002 Game-Show Kameraman 3.1 5,046
2000 Game-Show Kameraman 5.3 8,652
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018