Giriş Kayıt
Ayana Haviv

Ayana Haviv


Müzisyen, Oyuncu

Ayana Haviv, müzisyen, oyuncu. Korku Seansı (2013), Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü (2013), Korku Seansı 2 (2016), Rehine (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anyana Haviv
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik    
2017 Gerilim Müzik    

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Müzik 6.3 355,767
2016 Animasyon Müzik 6.3 104,452

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Müzik 5.4 136,668

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Müzik 5.7 31,166

Korku Seansı 2
2016 Korku Müzik 7.5 127,405
2016 Aksiyon Müzik 7.1 247,766

Orman Çocuğu
2016 Macera Müzik 7.5 185,038
2016 Animasyon Müzik 7.2 84,853

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Müzik 6.3 55,542

Minyonlar
2015 Animasyon Müzik 6.4 155,230

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Müzik 6.5 138,741
2015 Animasyon Müzik    
2015 Aksiyon Müzik 8.0 53,845

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Müzik 7.3 49,117

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Müzik 5.5 58,687

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Müzik 7.9 300,686

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Müzik 5.9 176,161

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Müzik 7.6 332,120
2014 Aksiyon Müzik 6.5 311,624

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 141,648
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.9 24,284

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.6 5,163

Korku Seansı
2013 Korku Müzik 7.5 322,928

Şirinler 2
2013 Animasyon Müzik 5.4 28,592

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Müzik 7.8 412,791

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Müzik 6.7 88,333
2013 Aksiyon Müzik 7.0 34,784

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Müzik 6.4 22,588

Batman'e Dikkat Edin
2013 Animasyon Müzik 7.4 2,927

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Müzik    

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Müzik 6.6 152,196

Loraks
2012 Animasyon Müzik 6.5 80,795

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Müzik 6.6 218,002
2011 Animasyon Müzik 5.5 24,868

Ayin
2011 Dram Müzik 6.0 78,037

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Müzik 8.2 4,131

Kaçış Planı
2010 Suç Müzik 7.4 151,039

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Müzik 4.3 10,411

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Müzik 5.9 36,900
2009 Aksiyon Müzik 7.8 921,011
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 293,653
2008 Aksiyon Müzik 6.8 5,179
2008 Suç Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 124

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Müzik
Oyuncu
6.5 3,403

Rehine
2006 Biyografi Müzik 6.9 89,760

Doğaüstü
2005 Dram Müzik 8.6 299,925
2005 Dram Oyuncu 4.7 417

Batı Şeria Hikâyesi
2005 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 1,419
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,270) The Flash (9,043) Legion (9,018) Arrow (6,566) The 100 (4,872) Vikings (4,237) Taboo (4,198) Black Sails (4,185) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,040) Suits (3,677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017