Giriş Kayıt
Ayana Haviv

Ayana Haviv


Müzisyen, Oyuncu

Ayana Haviv, müzisyen, oyuncu. Korku Seansı (2013), Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü (2013), Vengeance: A Love Story (2017), Korku Seansı 2 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anyana Haviv
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik    

Şirinler: Kayıp Köy
2017 Animasyon Müzik 5.8 2,691
2017 Gerilim Müzik 5.2 1,061

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Müzik 8.0 307,397

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Müzik 6.3 383,063
2016 Animasyon Müzik 6.3 116,730

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Müzik 5.4 145,162

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Müzik 5.7 33,659

Korku Seansı 2
2016 Korku Müzik 7.4 134,466
2016 Aksiyon Müzik 7.1 268,951

Orman Çocuğu
2016 Macera Müzik 7.5 195,383
2016 Animasyon Müzik 7.2 88,576

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Müzik 6.3 56,970

Minyonlar
2015 Animasyon Müzik 6.4 158,542

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Müzik 6.5 141,726
2015 Animasyon Müzik    
2015 Aksiyon Müzik 8.0 55,203

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Müzik 7.3 50,020

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Müzik 5.5 59,612

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Müzik 7.8 306,986

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Müzik 5.9 177,912

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Müzik 7.6 336,296
2014 Aksiyon Müzik 6.4 316,808

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 142,901
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.9 24,600

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.6 5,163

Korku Seansı
2013 Korku Müzik 7.5 328,248

Şirinler 2
2013 Animasyon Müzik 5.4 29,250

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Müzik 7.8 416,326

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Müzik 6.7 88,998
2013 Aksiyon Müzik 7.0 35,056

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Müzik 6.4 22,867

Batman'e Dikkat Edin
2013 Animasyon Müzik 7.4 2,927

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Müzik    

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Müzik 6.6 154,061

Loraks
2012 Animasyon Müzik 6.5 81,591

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Müzik 6.6 219,933
2011 Animasyon Müzik 5.5 25,339

Ayin
2011 Dram Müzik 6.0 78,586

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Müzik 8.2 4,131

Kaçış Planı
2010 Suç Müzik 7.4 152,433

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Müzik 4.3 10,411

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Müzik 5.9 37,223
2009 Aksiyon Müzik 7.8 931,402
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 296,745
2008 Aksiyon Müzik 6.8 5,179
2008 Suç Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 124

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Müzik
Oyuncu
6.5 3,403

Rehine
2006 Biyografi Müzik 6.9 90,274

Doğaüstü
2005 Dram Müzik 8.6 304,299
2005 Dram Oyuncu 4.7 417

Batı Şeria Hikâyesi
2005 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 1,419
Film Altyazıları
Gold (2,473) Get Out (1,631) Personal Shopper (1,512) Logan (1,393) Silence (1,248) The Age of Shadows (953) Split (900) La La Land (870) Rings (831) The Fate of the Furious (765)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,837) The Flash (4,149) Into the Badlands (3,116) Gotham (2,151) The Blacklist (1,720) Fargo (1,671) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,363) Game of Thrones (1,356) Billions (1,179)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017