Giriş Kayıt
Ayana Haviv

Ayana Haviv


Müzisyen, Oyuncu

Ayana Haviv, müzisyen, oyuncu. Korku Seansı (2013), Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü (2013), Vengeance: A Love Story (2017), Korku Seansı 2 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anyana Haviv
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Müzik    

Şirinler: Kayıp Köy
2017 Animasyon Müzik 5.8 3,709
2017 Dram Müzik 8.8 72
2017 Gerilim Müzik 5.2 1,347

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Müzik 7.9 325,334

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Müzik 6.2 395,458
2016 Animasyon Müzik 6.3 121,197

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Müzik 5.3 148,186

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Müzik 5.7 34,724

Korku Seansı 2
2016 Korku Müzik 7.4 137,623
2016 Aksiyon Müzik 7.1 276,702

Orman Çocuğu
2016 Macera Müzik 7.5 198,680
2016 Animasyon Müzik 7.2 90,014

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Müzik 6.3 57,683

Minyonlar
2015 Animasyon Müzik 6.4 160,122

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Müzik 6.5 143,250
2015 Animasyon Müzik    
2015 Aksiyon Müzik 8.0 55,654

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Müzik 7.3 50,443

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Müzik 5.5 60,043

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Müzik 7.8 309,553

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Müzik 5.9 178,621

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Müzik 7.6 338,045
2014 Aksiyon Müzik 6.4 318,239

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 143,486
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.8 24,838

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.6 5,163

Korku Seansı
2013 Korku Müzik 7.5 330,641

Şirinler 2
2013 Animasyon Müzik 5.4 29,502

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Müzik 7.8 417,893

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Müzik 6.7 89,340
2013 Aksiyon Müzik 7.0 35,191

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Müzik 6.4 22,993

Batman'e Dikkat Edin
2013 Animasyon Müzik 7.4 2,927

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Müzik    

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Müzik 6.6 154,936

Loraks
2012 Animasyon Müzik 6.5 81,954

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Müzik 6.6 220,790
2011 Animasyon Müzik 5.5 25,511

Ayin
2011 Dram Müzik 6.0 78,908

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Müzik 8.2 4,131

Kaçış Planı
2010 Suç Müzik 7.4 153,048

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Müzik 4.3 10,411

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Müzik 5.9 37,369
2009 Aksiyon Müzik 7.8 936,069
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 298,198
2008 Aksiyon Müzik 6.8 5,179
2008 Suç Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 124

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Müzik
Oyuncu
6.5 3,403

Rehine
2006 Biyografi Müzik 6.9 90,497

Doğaüstü
2005 Dram Müzik 8.6 306,665
2005 Dram Oyuncu 4.7 417

Batı Şeria Hikâyesi
2005 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 1,419
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017