Giriş Kayıt
Ayana Haviv

Ayana Haviv


Müzisyen, Oyuncu

Ayana Haviv, müzisyen, oyuncu. Korku Seansı (2013), Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü (2013), Altered Carbon (2018), Hangman (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anyana Haviv
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Müzik 8.7 8,257
2017 Dram Müzik 7.1 1,042
2017 Suç Müzik 5.1 4,165

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Müzik 7.4 42,823
2017 Aksiyon Müzik 5.2 3,408

Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Müzik 6.3 65,721

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Müzik 5.2 90,200

Şirinler: Kayıp Köy
2017 Animasyon Müzik 5.9 12,207

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Müzik 7.8 409,079

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Müzik 6.1 463,629

Sosis Partisi
2016 Animasyon Müzik 6.2 140,551

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Müzik 5.3 163,974

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Müzik 5.7 41,148

Korku Seansı 2
2016 Korku Müzik 7.4 161,394
2016 Aksiyon Müzik 7.0 310,209

Orman Çocuğu
2016 Macera Müzik 7.5 219,307
2016 Animasyon Müzik 7.1 99,984

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Müzik 6.3 62,949

Minyonlar
2015 Animasyon Müzik 6.4 175,173
2015 Kısa Metraj Müzik 8.2 11

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Müzik 6.5 151,250
2015 Animasyon Müzik 5.7 519
2015 Aksiyon Müzik 8.0 59,888

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Müzik 7.3 54,735

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Müzik 5.5 62,830

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Müzik 7.8 330,804

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Müzik 5.8 184,123

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Müzik 7.6 366,686
2014 Aksiyon Müzik 6.4 328,600

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 147,907
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.8 25,907

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.6 5,163

Korku Seansı
2013 Korku Müzik 7.5 353,274

Şirinler 2
2013 Animasyon Müzik 5.4 31,519

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Müzik 7.8 429,692

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Müzik 6.7 91,661
2013 Aksiyon Müzik 7.0 36,528

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Müzik 6.4 23,941

Batman'e Dikkat Edin
2013 Animasyon Müzik 7.4 2,927

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Müzik    

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Müzik 6.6 162,011

Loraks
2012 Animasyon Müzik 6.4 84,755

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Müzik 6.6 227,779
2011 Animasyon Müzik 5.5 26,551

Ayin
2011 Dram Müzik 6.0 81,654

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Müzik 8.2 4,131

Kaçış Planı
2010 Suç Müzik 7.4 158,254

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Müzik 4.3 10,897

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Müzik 5.9 38,341
2009 Aksiyon Müzik 7.8 974,603
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 309,505
2008 Aksiyon Müzik 6.8 5,179
2008 Suç Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 124

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Müzik
Oyuncu
6.5 3,403

Rehine
2006 Biyografi Müzik 6.9 92,280

Doğaüstü
2005 Dram Müzik 8.5 323,318
2005 Dram Oyuncu 4.7 417

Batı Şeria Hikâyesi
2005 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 1,419
Dizi Altyazıları
La casa de papel (10,588) Vikings (3,529) Stargate Origins (2,903) Black Mirror (2,732) Star Trek: Discovery (2,008) Supernatural (1,553) McMafia (1,384) The X Files (1,289) Altered Carbon (1,287) American Crime Story (1,234)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018