Giriş Kayıt
Ayana Haviv

Ayana Haviv


Müzisyen, Oyuncu

Ayana Haviv, müzisyen, oyuncu. Korku Seansı (2013), Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü (2013), Korku Seansı 2 (2016), Rehine (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anyana Haviv
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik    
2017 Gerilim Müzik 5.6 305

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Müzik 8.0 273,131

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Müzik 6.3 370,411
2016 Animasyon Müzik 6.3 112,368

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Müzik 5.4 141,392

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Müzik 5.7 32,399

Korku Seansı 2
2016 Korku Müzik 7.4 130,668
2016 Aksiyon Müzik 7.1 259,842

Orman Çocuğu
2016 Macera Müzik 7.5 190,921
2016 Animasyon Müzik 7.2 86,808

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Müzik 6.3 56,144

Minyonlar
2015 Animasyon Müzik 6.4 156,865

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Müzik 6.5 140,193
2015 Animasyon Müzik    
2015 Aksiyon Müzik 8.0 54,498

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Müzik 7.3 49,587

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Müzik 5.5 59,118

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Müzik 7.8 303,954

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Müzik 5.9 177,086

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Müzik 7.6 334,310
2014 Aksiyon Müzik 6.5 314,707

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 142,260
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.9 24,376

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.6 5,163

Korku Seansı
2013 Korku Müzik 7.5 325,605

Şirinler 2
2013 Animasyon Müzik 5.4 28,805

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Müzik 7.8 414,595

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Müzik 6.7 88,642
2013 Aksiyon Müzik 7.0 34,920

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Müzik 6.4 22,729

Batman'e Dikkat Edin
2013 Animasyon Müzik 7.4 2,927

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Müzik    

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Müzik 6.6 153,166

Loraks
2012 Animasyon Müzik 6.5 81,190

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Müzik 6.6 218,998
2011 Animasyon Müzik 5.5 24,980

Ayin
2011 Dram Müzik 6.0 78,305

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Müzik 8.2 4,131

Kaçış Planı
2010 Suç Müzik 7.4 151,717

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Müzik 4.3 10,411

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Müzik 5.9 37,046
2009 Aksiyon Müzik 7.8 926,390
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 295,254
2008 Aksiyon Müzik 6.8 5,179
2008 Suç Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 124

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Müzik
Oyuncu
6.5 3,403

Rehine
2006 Biyografi Müzik 6.9 90,031

Doğaüstü
2005 Dram Müzik 8.6 302,009
2005 Dram Oyuncu 4.7 417

Batı Şeria Hikâyesi
2005 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 1,419
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,138) Rogue One (4,896) Split (3,505) Assassin's Creed (2,529) Brimstone (2,176) Paterson (1,822) Hidden Figures (1,683) The Institute (1,555) The Great Wall (1,222) Passengers (1,097)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,895) Legion (7,009) Arrow (3,773) Legends of Tomorrow (2,173) Into the Badlands (2,089) The Blacklist (1,694) Vikings (1,627) Black Sails (1,568) Game of Thrones (1,471) 24: Legacy (1,462)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017