Giriş Kayıt
Ayana Haviv

Ayana Haviv


Müzisyen, Oyuncu

Ayana Haviv, müzisyen, oyuncu. Korku Seansı (2013), Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü (2013), Vengeance: A Love Story (2017), Korku Seansı 2 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anyana Haviv
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Müzik    
2017 Aksiyon Müzik 5.2 2,512

Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Müzik 6.3 54,259

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Müzik 5.2 78,810

Şirinler: Kayıp Köy
2017 Animasyon Müzik 5.9 10,690
2017 Dram Müzik 7.4 284

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Müzik 7.8 375,502

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Müzik 6.2 446,500

Sosis Partisi
2016 Animasyon Müzik 6.2 135,940

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Müzik 5.3 159,626

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Müzik 5.7 39,427

Korku Seansı 2
2016 Korku Müzik 7.4 155,509
2016 Aksiyon Müzik 7.0 301,464

Orman Çocuğu
2016 Macera Müzik 7.5 212,619
2016 Animasyon Müzik 7.1 96,847

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Müzik 6.3 60,925

Minyonlar
2015 Animasyon Müzik 6.4 171,319
2015 Kısa Metraj Müzik 8.2 11

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Müzik 6.5 148,697
2015 Animasyon Müzik    
2015 Aksiyon Müzik 8.0 58,561

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Müzik 7.3 52,801

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Müzik 5.5 61,841

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Müzik 7.8 323,826

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Müzik 5.8 182,537

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Müzik 7.6 360,134
2014 Aksiyon Müzik 6.4 325,466

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 146,515
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.8 25,605

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.6 5,163

Korku Seansı
2013 Korku Müzik 7.5 347,056

Şirinler 2
2013 Animasyon Müzik 5.4 30,901

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Müzik 7.8 426,044

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Müzik 6.7 90,891
2013 Aksiyon Müzik 7.0 36,087

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Müzik 6.4 23,663

Batman'e Dikkat Edin
2013 Animasyon Müzik 7.4 2,927

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Müzik    

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Müzik 6.6 159,758

Loraks
2012 Animasyon Müzik 6.4 83,728

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Müzik 6.6 225,437
2011 Animasyon Müzik 5.5 26,196

Ayin
2011 Dram Müzik 6.0 80,796

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Müzik 8.2 4,131

Kaçış Planı
2010 Suç Müzik 7.4 156,344

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Müzik 4.3 10,897

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Müzik 5.9 38,053
2009 Aksiyon Müzik 7.8 961,640
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 305,780
2008 Aksiyon Müzik 6.8 5,179
2008 Suç Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 124

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Müzik
Oyuncu
6.5 3,403

Rehine
2006 Biyografi Müzik 6.9 91,750

Doğaüstü
2005 Dram Müzik 8.6 317,614
2005 Dram Oyuncu 4.7 417

Batı Şeria Hikâyesi
2005 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 1,419
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017