Giriş Kayıt
Nobuhiko Sakawa

Nobuhiko Sakawa


Yapımcı

Nobuhiko Sakawa, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Animasyon Çeşitli 8.2 3,765
2007 Animasyon Yapımcı 7.5 675
2007 Animasyon Yapımcı 7.8 1,145
2006 Animasyon Yapımcı 8.1 4,994
2006 Animasyon Yapımcı    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017