Giriş Kayıt
Matt Tramel

Matt Tramel (35)


Oyuncu, Yapımcı

Matt Tramel, 29 Temmuz 1982 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Bindlestiffs (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 34 Fantastik Oyuncu
Yapımcı
7.4 18
2013 31 Dram Oyuncu 6.6 1,963
2012 30 Komedi Oyuncu 4.5 526

Adalet Peşinde
2011 29 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.9 19,564
2009 27 Korku Oyuncu 4.8 411
2009 27 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (16,700) Black Mirror (5,410) The Flash (4,717) Shameless (4,214) Supernatural (2,820) The Big Bang Theory (2,653) The Blacklist (1,461) Star Trek: Discovery (1,393) Knightfall (1,187) Black Lightning (1,179)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018