Giriş Kayıt
Chih-Lu Chen

Chih-Lu Chen


Oyuncu

Chih-Lu Chen, oyuncu. (1978) 5 Zehirler (1978), (1978) Sakat İntikamcılar (1978), (1979) Altın Kollu Çocuk (1979), (1978) Nan Shao Lin yu bei Shao Lin (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Kollu Çocuk
1979 Aksiyon Oyuncu 7.3 825

Sakat İntikamcılar
1978 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,558
1978 Aksiyon Oyuncu 7.1 677

5 Zehirler
1978 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,229
1977 Aksiyon Oyuncu 6.8 44
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,316) John Wick: Chapter 2 (8,170) Doctor Strange (4,564) Allied (3,977) Moana (2,716) Forushande (2,486) Arrival (2,363) Split (2,353) Lion (1,981) Hacksaw Ridge (1,624)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,112) The Flash (4,273) Vikings (3,676) Supernatural (2,989) Blindspot (2,506) Suits (2,284) Sherlock (2,164) The Big Bang Theory (1,780) The Expanse (1,601) The Vampire Diaries (1,481)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017