Giriş Kayıt
Tomo Shigematsu

Tomo Shigematsu (45)


Oyuncu

Tomo Shigematsu, 09 Eylül 1972 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Naruto: Shippûden (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1972
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 38 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 58,466
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 75
2006 Oyuncu    

Naruto The Movie: Ninja Clash in The Land Of Snow
2004 32 Animasyon Oyuncu 6.8 3,503
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 31,048
2003 31 Animasyon Oyuncu 7.7 3,885
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 50,570
Dizi Altyazıları
Westworld (11,862) La casa de papel (2,328) 12 Monkeys (1,962) Into the Badlands (1,651) Legion (1,630) The Expanse (1,452) Fear the Walking Dead (1,126) Colony (1,005) Vikings (966) Cloak & Dagger (843)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018