Giriş Kayıt
Upendra Joshi

Upendra Joshi


Oyuncu

Upendra Joshi, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Upendra M. Joshi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 44
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 966
2010 Aksiyon Oyuncu 6.5 456
2008 Dram Oyuncu 7.8 4,560
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,082
2004 Dram Oyuncu 7.1 58
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018