Giriş Kayıt
Upendra Joshi

Upendra Joshi


Oyuncu

Upendra Joshi, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Upendra M. Joshi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 44
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 966
2010 Aksiyon Oyuncu 6.5 456
2008 Dram Oyuncu 7.8 4,560
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,082
2004 Dram Oyuncu 7.1 58
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017