Giriş Kayıt
Upendra Joshi

Upendra Joshi


Oyuncu

Upendra Joshi, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Upendra M. Joshi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 44
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 966
2010 Aksiyon Oyuncu 6.5 456
2008 Dram Oyuncu 7.8 4,560
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,082
2004 Dram Oyuncu 7.1 58
Film Altyazıları
Gold (7,853) Rings (3,980) Logan (3,341) Get Out (2,912) La La Land (2,250) The Age of Shadows (2,058) Split (2,025) Zashchitniki (1,823) The Great Wall (1,662) Office Christmas Party (1,525)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,381) The Blacklist (4,806) The Expanse (3,568) The Last Kingdom (2,468) Better Call Saul (2,303) Doctor Who (1,972) Game of Thrones (1,913) Vikings (1,894) Supernatural (1,783) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017