Giriş Kayıt
Matt Joyner

Matt Joyner (31)


Oyuncu

Matt Joyner, 22 Nisan 1985 Humble, Texas, ABD doğumlu oyuncu. 13. Gün (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1985
Doğum Yeri: Humble, Texas, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 28 Komedi Çeşitli 5.8 1,546

Ustura
2010 25 Aksiyon Çeşitli 6.7 170,119
2010 25 Komedi Oyuncu 6.3 203

Sallan Yuvarlan
2009 24 Komedi Oyuncu 6.4 12,290

13. Gün
2009 24 Korku Çeşitli 5.6 77,982
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,903) Rogue One (5,217) Split (3,801) Assassin's Creed (2,788) Brimstone (2,285) Hidden Figures (2,145) Paterson (2,123) The Institute (1,577) The Great Wall (1,306) Passengers (1,198)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,098) Legion (7,428) Arrow (4,254) Legends of Tomorrow (2,282) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,900) The Blacklist (1,817) Vikings (1,803) Black Sails (1,658) 24: Legacy (1,623)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017