Giriş Kayıt
Matt Joyner

Matt Joyner (32)


Oyuncu

Matt Joyner, 22 Nisan 1985 Humble, Texas, ABD doğumlu oyuncu. 13. Gün (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1985
Doğum Yeri: Humble, Texas, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 28 Komedi Çeşitli 5.9 1,644

Ustura
2010 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 175,508
2010 25 Komedi Oyuncu 6.3 203

Sallan Yuvarlan
2009 24 Komedi Oyuncu 6.4 12,473

13. Gün
2009 24 Korku Çeşitli 5.6 82,858
Dizi Altyazıları
La casa de papel (13,638) Stargate Origins (3,088) Vikings (3,059) Black Mirror (2,766) American Crime Story (1,517) The X Files (1,466) Star Trek: Discovery (1,284) Supernatural (1,274) McMafia (1,168) Altered Carbon (1,156)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018