Giriş Kayıt
Matt Joyner

Matt Joyner (32)


Oyuncu

Matt Joyner, 22 Nisan 1985 Humble, Texas, ABD doğumlu oyuncu. 13. Gün (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1985
Doğum Yeri: Humble, Texas, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 28 Komedi Çeşitli 5.8 1,546

Ustura
2010 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 171,575
2010 25 Komedi Oyuncu 6.3 203

Sallan Yuvarlan
2009 24 Komedi Oyuncu 6.4 12,472

13. Gün
2009 24 Korku Çeşitli 5.6 79,168
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017