Giriş Kayıt
Gary Breslin

Gary Breslin


Görsel Efekt, Animasyon, Oyuncu, Yönetmen

Gary Breslin, görsel efekt, animasyon, oyuncu, yönetmen. Çöplük (2010), Geri Sayım (2010), Ava's Possessions (2015), Alter Egos (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Çeşitli 6.0 2,596
2015 Özel Efekt 6.1 423
2015 Korku Görsel Efekt 5.6 1,758

Kara Balık
2013 Belgesel Animasyon 8.1 46,501
2012 Komedi Oyuncu
Görsel Efekt
5.2 1,328
2011 Gerilim Yönetmen 3.1 100
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.5 142

Geri Sayım
2010 Belgesel Görsel Efekt 6.9 1,951

Çöplük
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.9 7,434
2009 Komedi Görsel Efekt 5.1 661
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017