Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Gary Breslin

Gary Breslin


Görsel Efekt, Animasyon, Oyuncu, Yönetmen

Gary Breslin, görsel efekt, animasyon, oyuncu, yönetmen. Çöplük (2010), Geri Sayım (2010), Ava's Possessions (2015), Alter Egos (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Çeşitli 6.1 1,383
2015 Özel Efekt 6.1 423
2015 Korku Görsel Efekt 5.6 1,758

Kara Balık
2013 Belgesel Animasyon 8.1 46,501
2012 Komedi Oyuncu
Görsel Efekt
5.2 1,328
2011 Gerilim Yönetmen 3.1 100
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.5 142

Geri Sayım
2010 Belgesel Görsel Efekt 6.9 1,951

Çöplük
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.9 7,434
2009 Komedi Görsel Efekt 5.1 661
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017