Giriş Kayıt
Gary Breslin

Gary Breslin


Görsel Efekt, Animasyon

Gary Breslin, görsel efekt, animasyon. Çöplük (2010), Geri Sayım (2010), Ava's Possessions (2015), Alter Egos (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Animasyon 8.0 13,498
2016 Suç Çeşitli 6.0 4,200
2015 Komedi Görsel Efekt 5.6 2,085
2015 Özel Efekt 6.1 423
2013 Kısa Metraj 6.6 81

Kara Balık
2013 Belgesel Animasyon 8.1 46,501
2012 Komedi Oyuncu
Görsel Efekt
5.2 1,328
2011 Gerilim Yönetmen 3.1 100
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.5 142

Geri Sayım
2010 Belgesel Görsel Efekt 6.9 1,951

Çöplük
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.9 7,434
2009 Komedi Görsel Efekt 5.1 661
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018