Giriş Kayıt
Toshiki Masuda

Toshiki Masuda (53)


Oyuncu

Toshiki Masuda, 10 Mayıs 1964 Aichi, Japonya doğumlu oyuncu. Garip Sirk (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1964
Doğum Yeri: Aichi, Japonya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 51
2012 48 Dram Oyuncu    
2012 48 Dram Oyuncu 6.1 149
2012 48 Animasyon Oyuncu    
2008 44 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,654

Garip Sirk
2005 41 Dram Oyuncu 7.1 3,703
Dizi Altyazıları
Vikings (6,331) Shameless (3,747) Game of Thrones (3,051) Mr. Robot (2,925) Supernatural (2,733) The Big Bang Theory (2,200) Arrow (2,195) Outlander (1,911) Gotham (1,784) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,765)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017