Giriş Kayıt
Emilie Jackson

Emilie Jackson


Kameraman, Sesler, Görüntü Yönetmeni

Emilie Jackson, kameraman, sesler, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 7.5 74
2015 Komedi Kameraman 6.9 5,513
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 354
2015 Komedi Kameraman 4.9 424
2013 Dram Kameraman 7.3 62
2012 Komedi Kameraman 6.4 399
2012 Belgesel Sesler 7.6 478
2012 Dram Sesler 6.1 205
2010 Komedi Kameraman 6.0 1,158
2006 Komedi Çeşitli 6.2 6,022
2006 Game-Show Çeşitli 5.6 7,185
Film Altyazıları
Gold (7,588) Rings (3,906) Logan (3,195) Get Out (2,676) La La Land (2,155) The Age of Shadows (1,959) Split (1,949) Zashchitniki (1,775) The Great Wall (1,593) Office Christmas Party (1,477)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,168) The Blacklist (4,597) The Expanse (3,414) The Last Kingdom (2,306) Better Call Saul (2,211) Doctor Who (1,832) Game of Thrones (1,801) Vikings (1,780) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,721) Supernatural (1,709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017