Giriş Kayıt
Emilie Jackson

Emilie Jackson


Kameraman, Sesler, Görüntü Yönetmeni

Emilie Jackson, kameraman, sesler, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 7.5 74
2015 Komedi Kameraman 6.9 6,452
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 354
2015 Komedi Kameraman 4.9 462
2013 Dram Kameraman 7.3 62
2012 Komedi Kameraman 6.4 399
2012 Belgesel Sesler 7.6 478
2012 Dram Sesler 6.1 205
2010 Komedi Kameraman 6.0 1,158
2006 Komedi Çeşitli 6.2 6,320
2006 Game-Show Çeşitli 5.7 7,663
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017