Giriş Kayıt
Kento Nagayama

Kento Nagayama


Oyuncu

Kento Nagayama, oyuncu. Katil Avı (2013), Kurôzu Explode (2014), (2010) Cani (2010), (2010) Raiâ gêmu: Za fainaru sutêji (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 5.0 26
2015 Gerilim Oyuncu 6.2 23
2014 Romantik Oyuncu 6.4 91
2014 Gizem Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 875
2014 Komedi Oyuncu    

Katil Avı
2013 Gerilim Oyuncu 6.3 1,794
2013 Dram Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.3 53
2013 Dram Oyuncu    
2013 Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.9 98
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 102
2012 Romantik Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 5.9 103
2010 Komedi Oyuncu 6.0 44

Cani
2010 Dram Oyuncu 7.2 944
2010 Dram Oyuncu 8.1 42
2010 Dram Oyuncu 7.2 642
2009 Komedi Oyuncu 7.1 196
2008 Komedi Oyuncu 5.2 67
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017