Giriş Kayıt
Nóra Richter

Nóra Richter


Editör, Yönetmen Asistanı, Editör

Nóra Richter, editör, yönetmen asistanı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 7.7 28
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 131
2016 Komedi Editorial Department 7.4 79
2014 Dram Çeşitli 7.1 168
2014 Fantastik Çeşitli 6.8 4,094
2013 Komedi Çeşitli 3.5 115
2013 Aile Editorial Department 6.6 78

Ölü Avrupa
2012 Dram Çeşitli 5.4 503

Sadece Rüzgar
2012 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.4 1,005

Son Kurgu: Bayanlar ve Baylar
2012 Komedi Editör 8.2 1,544

İstanbul
2011 Dram Çeşitli 5.6 151
2010 Dram Çeşitli    
2009 Komedi Editorial Department 5.9 147
2009 Komedi Çeşitli 6.5 347

Arkadaş Değiliz
2009 Dram Editorial Department 6.7 218
Film Altyazıları
Live by Night (9,487) Why Him? (6,599) Rogue One (3,364) Resident Evil: The Final Chapter (3,340) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,113) Hidden Figures (2,014) Paterson (1,300) Split (1,243) Allied (953)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,160) Black Sails (4,180) Into the Badlands (3,224) Legion (2,382) The 100 (2,138) Vikings (1,832) Taken (1,539) Arrow (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017