Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
John Suits

John Suits (33)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Editör

John Suits, 11 Mayıs 1983 Huntington Beach, California, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist, editör. Pandemic (2016), The Scribbler (2014), Nefes Nefese (2008), Ucuz Heyecanlar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Huntington Beach, California, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı 5.0 373
2016 33 Komedi Yapımcı 5.6 1,943
2016 33 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
4.5 5,522
2015 32 Gizem Yapımcı 4.5 7,242
2014 31 Dram Yapımcı 3.2 213
2014 31 Dram Yapımcı 5.9 1,878
2014 31 Komedi Yapımcı 6.4 14,436
2014 31 Komedi Yapımcı 4.6 469
2014 31 Gizem Yönetmen 5.4 3,736

Ucuz Heyecanlar
2013 30 Komedi Yapımcı 6.8 13,680
2013 30 Komedi Yapımcı 5.7 5,406
2013 30 Dram    
2012 29 Gerilim Editör
Yapımcı
Senarist
5.4 2,227
2012 29 Dram Yapımcı
Senarist
6.6 10,276
2012 29 7.0 42
2011 28 Dram Editör
Yönetmen
5.9 118

Korkunç Ölüm
2010 27 Korku 5.2 2,673

Çıkmaz Yol
2010 27 Romantik 5.5 1,373
2010 27 Korku Editör
Oyuncu
Yapımcı
Senarist
Yönetmen Asistanı
4.8 3,338
2009 26 Dram Yönetmen
Senarist
Editör
6.9 50

Nefes Nefese
2008 25 Korku Görüntü Yönetmeni
Editör
Yönetmen
Senarist
Kameraman
4.4 2,912
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017