Giriş Kayıt
Alessandro Usai

Alessandro Usai


Yapımcı

Alessandro Usai, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 3.8 17
2015 Komedi Yapımcı 5.8 216
2015 Komedi Yapımcı 5.8 533
2014 Komedi Yapımcı 5.7 412
2014 Komedi Yapımcı 5.1 354
2012 Komedi Yapımcı 5.2 556
2012 Komedi Yapımcı 4.4 213

Benim Adım Aşk
2009 Dram Yapımcı 7.0 14,724
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017