Giriş Kayıt
Alessandro Usai

Alessandro Usai


Yapımcı

Alessandro Usai, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 3.8 17
2015 Komedi Yapımcı 5.8 216
2015 Komedi Yapımcı 5.8 533
2014 Komedi Yapımcı 5.7 412
2014 Komedi Yapımcı 5.1 354
2012 Komedi Yapımcı 5.2 556
2012 Komedi Yapımcı 4.4 213

Benim Adım Aşk
2009 Dram Yapımcı 7.0 15,280
Film Altyazıları
Baywatch (15,508) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,228) 6 Days (2,468) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,326) Dunkirk (2,317) Security (1,883) King Arthur: Legend of the Sword (1,378) Wakefield (1,346) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,600) The Defenders (5,659) Rick and Morty (4,134) The Strain (2,807) Suits (2,060) The Sinner (1,640) Mr. Mercedes (1,452) Fargo (1,250) Breaking Bad (1,091) Preacher (970)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017