Giriş Kayıt
Alessandro Usai

Alessandro Usai


Yapımcı

Alessandro Usai, yapımcı. La ragazza nella nebbia (2017), Ma che bella sorpresa (2015), Il peggior Natale della mia vita (2012), (2009) Benim Adım Aşk (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı    
2018 Yapımcı 6.4 158
2017 Gerilim Yapımcı 6.8 2,284
2016 Komedi Yapımcı 3.8 17
2015 Komedi Yapımcı 5.8 216
2015 Komedi Yapımcı 5.8 533
2014 Komedi Yapımcı 5.7 412
2014 Komedi Yapımcı 5.1 354
2012 Komedi Yapımcı 5.2 556
2012 Komedi Yapımcı 4.4 213

Benim Adım Aşk
2009 Dram Yapımcı 7.0 16,840
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018