Giriş Kayıt
Angela Peters

Angela Peters


Oyuncu, Yapımcı

Angela Peters, oyuncu, yapımcı. Coffee and Cake (2014) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Angela Rosemaree Peters
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.3 25
2014 Dram Oyuncu    
2014 Macera Oyuncu 3.3 919
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 14
2014 Aksiyon Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu    
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
   
2013 Aksiyon Oyuncu    
2011 Korku Oyuncu 3.7 58
2009 Dram Oyuncu 6.7 25
2009 Kısa Metraj 7.3 10

Tepetaklak
2003 Komedi Oyuncu 6.8 2,494
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017