Giriş Kayıt
Dmitriy Dyachenko

Dmitriy Dyachenko


Yönetmen

Dmitriy Dyachenko, yönetmen. O chyom govoryat muzhchiny (2010), Kukhnya (2012), Kukhnya v Parizhe (2014), O chyom eshchyo govoryat muzhchiny (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen 6.7 1,277
2016 Komedi Yönetmen 4.7 240
2014 Komedi Yönetmen 7.1 1,439
2014 Komedi Yönetmen    
2012 Macera Yönetmen 8.8 2,900
2011 Komedi Yönetmen 6.6 1,486
2010 Komedi Yönetmen 7.7 3,453
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018