Giriş Kayıt
Dmitriy Dyachenko

Dmitriy Dyachenko


Yönetmen

Dmitriy Dyachenko, yönetmen. O chyom govoryat muzhchiny (2010), Kukhnya (2012), Kukhnya v Parizhe (2014), O chyom eshchyo govoryat muzhchiny (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen 6.7 1,277
2016 Komedi Yönetmen 4.7 240
2014 Komedi Yönetmen 7.1 1,439
2014 Komedi Yönetmen    
2012 Macera Yönetmen 8.8 2,900
2011 Komedi Yönetmen 6.6 1,486
2010 Komedi Yönetmen 7.7 3,453
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018