Giriş Kayıt
Dmitriy Dyachenko

Dmitriy Dyachenko


Yönetmen

Dmitriy Dyachenko, yönetmen. O chyom govoryat muzhchiny (2010), Kukhnya (2012), O chyom eshchyo govoryat muzhchiny (2011), Kukhnya v Parizhe (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 4.7 240
2014 Komedi Yönetmen 7.0 1,033
2014 Komedi Yönetmen    
2012 Komedi Yönetmen 8.8 1,765
2011 Komedi Yönetmen 6.6 1,486
2010 Komedi Yönetmen 7.7 3,453
Dizi Altyazıları
The Flash (10,846) Better Call Saul (6,281) Fargo (5,548) Arrow (4,587) Lucifer (4,493) The 100 (4,370) Gotham (3,726) 12 Monkeys (2,949) Supernatural (2,922) American Gods (2,886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017