Giriş Kayıt
Yuki Ono

Yuki Ono


Oyuncu

Yuki Ono, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Oyuncu 7.5 249
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 1,637
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 767
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 418
2010 Animasyon Oyuncu 8.2 1,518
2007 Animasyon Oyuncu 6.9 187
2005 Animasyon Oyuncu 8.8 3,794
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,686) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,920) Black Mirror (2,659) American Crime Story (1,467) The X Files (1,428) Star Trek: Discovery (1,245) Supernatural (1,231) McMafia (1,116) Altered Carbon (1,102)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018