Giriş Kayıt
Yuki Ono

Yuki Ono


Oyuncu

Yuki Ono, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Oyuncu 7.5 249
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 1,637
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 767
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 418
2010 Animasyon Oyuncu 8.2 1,518
2007 Animasyon Oyuncu 6.9 187
2006 Animasyon Oyuncu 8.8 3,396
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,654) The Defenders (5,481) Rick and Morty (3,698) The Strain (2,491) Suits (1,877) The Sinner (1,587) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,156) Breaking Bad (993) Twin Peaks (858)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017