Giriş Kayıt
Roger Johnson

Roger Johnson


Sanat Bölümü

Roger Johnson, sanat bölümü. Memphis Beat (2010), Açlıktan Ölme Oyunları (2013), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Buraya Kadar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.2 59,323

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 119,000
2015 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,463
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 17,446

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 332,044
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 3.1 26,438

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 91,907

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 345,712

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Sanat Bölümü 3.3 15,142

Buraya Kadar
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.7 322,839

Mükemmel Saha
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.2 222,988

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 207,987
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 5,329
2010 Biyografi Sanat Bölümü 5.5 259
2010 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.6 2,115

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Passengers (7,124) Doctor Strange (3,571) Assassin's Creed (3,520) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,408) Allied (2,356) Moana (1,577) Forushande (1,390) Split (1,383) Hacksaw Ridge (1,372)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,113) Legion (7,287) Supernatural (7,149) Arrow (5,397) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,525) Black Sails (3,483) Taboo (3,404) Vikings (3,325) Suits (2,988) Legends of Tomorrow (2,877)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017