Giriş Kayıt
Roger Johnson

Roger Johnson


Sanat Bölümü

Roger Johnson, sanat bölümü. Memphis Beat (2010), Açlıktan Ölme Oyunları (2013), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Buraya Kadar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.2 62,626
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 19,193

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 120,258
2015 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,474

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 334,570
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 3.1 26,711

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 92,518

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 349,055

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Sanat Bölümü 3.3 15,142

Buraya Kadar
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.7 324,895

Mükemmel Saha
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.2 224,539

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 208,919
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 5,329
2010 Biyografi Sanat Bölümü 5.5 259
2010 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.6 2,115

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017