Giriş Kayıt
Roger Johnson

Roger Johnson


Sanat Bölümü

Roger Johnson, sanat bölümü. Memphis Beat (2010), Açlıktan Ölme Oyunları (2013), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Buraya Kadar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.2 77,165
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 25,270

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 126,284
2015 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,568

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 357,265
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 3.1 28,349

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 95,094

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 363,708

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Sanat Bölümü 3.3 15,412

Buraya Kadar
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.6 335,695

Mükemmel Saha
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.2 232,519

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 213,918
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 5,329
2010 Biyografi Sanat Bölümü 5.5 259
2010 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.6 2,115

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 9,962
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017