Giriş Kayıt
Roger Johnson

Roger Johnson


Sanat Bölümü

Roger Johnson, sanat bölümü. Memphis Beat (2010), Açlıktan Ölme Oyunları (2013), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Buraya Kadar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.2 89,186
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 27,804

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 131,450
2015 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,586

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 370,587
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 3.1 29,738

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 97,538

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 378,015

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Sanat Bölümü 3.3 15,816

Buraya Kadar
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.6 343,812

Mükemmel Saha
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.2 241,748

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 217,595
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 5,329
2010 Biyografi Sanat Bölümü 5.5 259
2010 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.6 2,115

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 9,962
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018