Giriş Kayıt
Roger Johnson

Roger Johnson


Sanat Bölümü

Roger Johnson, sanat bölümü. Memphis Beat (2010), Açlıktan Ölme Oyunları (2013), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Buraya Kadar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.2 84,815
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 26,032

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 128,681
2015 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,586

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 365,001
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 3.1 29,027

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 96,217

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 371,107

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Sanat Bölümü 3.3 15,816

Buraya Kadar
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.6 339,938

Mükemmel Saha
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.2 237,531

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 215,768
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 5,329
2010 Biyografi Sanat Bölümü 5.5 259
2010 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.6 2,115

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 9,962
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (12,260) Blade Runner 2049 (3,534) Jigsaw (2,664) Last Flag Flying (2,452) The Man from Earth: Holocene (2,430) Geostorm (2,397) The Open House (1,360) Dunkirk (1,194) The Foreigner (1,059) It (1,013)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,269) Black Mirror (5,681) Supernatural (4,750) The Big Bang Theory (4,084) Shameless (2,683) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,627) The Blacklist (2,261) The Flash (1,930) The X Files (1,922) Knightfall (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018