Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Roger Johnson

Roger Johnson


Sanat Bölümü

Roger Johnson, sanat bölümü. Memphis Beat (2010), Açlıktan Ölme Oyunları (2013), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Buraya Kadar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.2 54,086

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 117,764
2015 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,434
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 16,972

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 329,389
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 3.1 26,198

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 91,170

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 341,796

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Sanat Bölümü 3.3 15,040

Buraya Kadar
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.7 320,673

Mükemmel Saha
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.2 221,146

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 206,991
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 5,329
2010 Biyografi Sanat Bölümü 5.5 259
2010 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.6 2,115

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017