Giriş Kayıt
Roger Johnson

Roger Johnson


Sanat Bölümü

Roger Johnson, sanat bölümü. Memphis Beat (2010), Açlıktan Ölme Oyunları (2013), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Buraya Kadar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.2 66,519
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 22,632

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 121,843
2015 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,504

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 337,765
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 3.1 27,066

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 93,318

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 352,785

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Sanat Bölümü 3.3 15,412

Buraya Kadar
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.6 327,830

Mükemmel Saha
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.2 226,624

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 210,338
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 5,329
2010 Biyografi Sanat Bölümü 5.5 259
2010 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.6 2,115

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017