Giriş Kayıt
Jenny Meissner

Jenny Meissner


Görsel Efekt

Jenny Meissner, görsel efekt. Død snø 2 (2014), Kuzey Yamacı (2008), Beton (2013), (2010) Goethe'nin İlk Aşkı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Görsel Efekt 6.4 122
2016 Macera Görsel Efekt 4.0 11

Kayıp Kedi Findus
2014 Aile Görsel Efekt 5.7 149
2014 Macera Görsel Efekt 4.8 770
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 17,322

Beton
2013 Dram Görsel Efekt 6.5 687
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.5 286
2013 Macera Görsel Efekt 4.7 109
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 512

Kaybolan Dalgalar
2012 Romantik Görsel Efekt 6.1 2,102
2012 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 481
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 708

205: Korku Odası
2011 Dram Görsel Efekt 5.2 567

Goethe'nin İlk Aşkı
2010 Dram Görsel Efekt 6.7 2,171

Almanya 2009
2009 Dram Görsel Efekt 5.8 348

Kuzey Yamacı
2008 Macera Görsel Efekt 7.4 11,585
2007 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.9 502
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017