Giriş Kayıt
Jakob Neuhaeusser

Jakob Neuhaeusser


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Jakob Neuhaeusser, yapım yöneticisi, yapımcı. Berlin Sendromu (2017), Der Staat gegen Fritz Bauer (2015), 3 Oda 1 Salon (2012), Çılgın Aşk (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüzbaşı
2017 Dram Yapımcı 7.5 538
2017 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 19

Berlin Sendromu
2017 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 14,833
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 59
2015 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.3 1,225
2015 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 107
2015 Belgesel Yapımcı 6.8 216

Çılgın Aşk
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 911
2013 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 6.8 6

3 Oda 1 Salon
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 1,018
2011 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 418

Deniz Kenarı
2010 Dram 0 6.4 11,723

Büyük Sessizlik
2010 Suç 0 7.0 4,419
2009 Belgesel Yapım Yöneticisi
0
   
2009 Suç 0 6.7 666
2008 Dram 0 6.7 272
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018