Giriş Kayıt
Jakob Neuhaeusser

Jakob Neuhaeusser


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Jakob Neuhaeusser, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapım Yöneticisi 7.1 260
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 59
2015 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.3 1,225
2015 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 107
2015 Belgesel Yapımcı 6.8 216

Çılgın Aşk
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 911
2013 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 6.8 6

3 Oda 1 Salon
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 1,018
2011 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 418

Deniz Kenarı
2010 Dram 0 6.4 10,849

Büyük Sessizlik
2010 Suç 0 7.0 4,419
2009 Belgesel Yapım Yöneticisi
0
   
2009 Suç 0 6.7 666
2008 Dram 0 6.7 272
Film Altyazıları
Gold (6,199) Get Out (3,245) Logan (2,765) Rings (2,435) The Age of Shadows (2,065) La La Land (1,894) Split (1,769) Zashchitniki (1,573) Sand Castle (1,563) The Great Wall (1,373)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,875) Fargo (3,896) Into the Badlands (2,710) The Last Kingdom (2,562) Better Call Saul (2,544) The Expanse (2,254) Doctor Who (2,124) Vikings (1,891) Game of Thrones (1,854) Supernatural (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017