Giriş Kayıt
Brian Welsh

Brian Welsh


Yönetmen, Senarist, Editör, Editör

Brian Welsh, yönetmen, senarist, editör, editör. In Our Name (2010) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.1 941
2014 Dram Yönetmen
Senarist
   
2013 Dram Yönetmen    
2013 Dram Yönetmen 7.7 3,048
2010 Dram Yönetmen
Senarist
6.2 423

Aşkın Son Mevsimi
2009 Biyografi Editorial Department 7.0 15,489
2009 Belgesel Editör    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017