Giriş Kayıt
Joshua Mathews

Joshua Mathews


Müzisyen, Yapımcı, Sesler

Joshua Mathews, müzisyen, yapımcı, sesler. Spartaküs: Kan ve Kum (2010), Spartacus: Arenanın Tanrıları (2011), Leverage (2008), Chucky'nin Laneti (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joshua Matthews
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Chucky'nin Laneti
2013 Korku Müzik 5.6 28,053
2013 Fantastik Müzik    

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Müzik 8.7 76,818
2011 Kısa Metraj Yapımcı 8.9 7

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Sesler
Müzik
8.6 194,087

Arayıcının Efsanesi
2008 Aksiyon Müzik 7.7 30,845

Karabasan 3
2008 Korku Müzik    
2008 Korku Müzik 5.8 6,130

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Müzik 6.3 14,785
2008 Aksiyon Müzik 7.9 37,627

Karabasan 2
2007 Dram Müzik 5.2 6,469

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Müzik    
2005 Aksiyon Müzik 6.6 7,554
2005 Macera Müzik 5.6 4,516

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Müzik 6.3 15,612
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,122) The Terror (3,644) The Flash (3,015) Legion (2,913) The Crossing (2,359) Supernatural (2,176) The Expanse (1,487) Vikings (1,477) The Big Bang Theory (1,299) Fear the Walking Dead (1,072)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018