Giriş Kayıt
Joshua Mathews

Joshua Mathews


Müzisyen, Yapımcı, Sesler

Joshua Mathews, müzisyen, yapımcı, sesler. Spartaküs: Kan ve Kum (2010), Spartacus: Arenanın Tanrıları (2011), Leverage (2008), Chucky'nin Laneti (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joshua Matthews
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Chucky'nin Laneti
2013 Suç Müzik 5.6 24,357
2013 Fantastik Müzik    

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Müzik 8.7 76,818
2011 Kısa Metraj Yapımcı 8.9 7

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Sesler
Müzik
8.6 180,786

Arayıcının Efsanesi
2008 Aksiyon Müzik 7.7 29,704

Karabasan 3
2008 Korku Müzik    
2008 Korku Müzik 5.8 6,130

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Müzik 6.3 13,731
2008 Aksiyon Müzik 7.9 35,961

Karabasan 2
2007 Dram Müzik 5.2 6,469

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Müzik    
2005 Aksiyon Müzik    
2005 Macera Müzik 5.6 4,516

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Müzik    
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017