Giriş Kayıt
Joshua Mathews

Joshua Mathews


Müzisyen, Yapımcı, Sesler

Joshua Mathews, müzisyen, yapımcı, sesler. Spartaküs: Kan ve Kum (2010), Spartacus: Arenanın Tanrıları (2011), Leverage (2008), Chucky'nin Laneti (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joshua Matthews
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Chucky'nin Laneti
2013 Korku Müzik 5.6 26,530
2013 Fantastik Müzik    

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Müzik 8.7 76,818
2011 Kısa Metraj Yapımcı 8.9 7

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Sesler
Müzik
8.6 188,648

Arayıcının Efsanesi
2008 Aksiyon Müzik 7.7 30,410

Karabasan 3
2008 Korku Müzik    
2008 Korku Müzik 5.8 6,130

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Müzik 6.3 14,397
2008 Aksiyon Müzik 7.9 36,988

Karabasan 2
2007 Dram Müzik 5.2 6,469

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Müzik    
2005 Aksiyon Müzik 6.6 7,554
2005 Macera Müzik 5.6 4,516

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017