Giriş Kayıt
Tyler Murree

Tyler Murree


Oyuncu

Tyler James Murree, oyuncu.

Gerçek İsmi: Tyler James Murree
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Oyuncu 6.6 127
2016 Komedi Oyuncu 6.2 67
2016 Komedi Oyuncu 7.2 1,121
2015 Oyuncu
Çeşitli
5.9 315

Bakıcım Bir Vampir
2011 Aksiyon Çeşitli 7.1 3,084
2011 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.5 645
2002 Dram Çeşitli    
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018