Giriş Kayıt
Carmen Del Rosario

Carmen Del Rosario


Oyuncu

Carmen Del Rosario, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 6.8 21
2013 Komedi Oyuncu 4.5 22
2013 Komedi Oyuncu 6.6 174
2013 Komedi Oyuncu 5.4 54
2012 Komedi Oyuncu 5.7 162
2012 Romantik Oyuncu 6.6 46
2011 Dram Oyuncu 8.0 200
2011 Dram Oyuncu 7.2 90
2010 Aksiyon Oyuncu 5.2 28
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017