Giriş Kayıt
Carmen Del Rosario

Carmen Del Rosario


Oyuncu

Carmen Del Rosario, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 6.8 21
2013 Komedi Oyuncu 4.5 22
2013 Komedi Oyuncu 6.6 174
2013 Komedi Oyuncu 5.4 54
2012 Komedi Oyuncu 5.7 162
2012 Romantik Oyuncu 6.6 46
2011 Dram Oyuncu 8.0 200
2011 Dram Oyuncu 7.2 90
2010 Aksiyon Oyuncu 5.2 28
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,033) Rogue One (4,828) Split (3,469) Assassin's Creed (2,476) Brimstone (2,150) Paterson (1,768) Hidden Figures (1,588) The Institute (1,546) The Great Wall (1,207) Passengers (1,077)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,837) Legion (6,936) Arrow (3,712) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,082) The Blacklist (1,662) Vikings (1,589) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,446) 24: Legacy (1,415)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017