Giriş Kayıt
Alex Cohen

Alex Cohen


Yapımcı, Oyuncu Yönetmeni, Senarist

Alex Cohen, yapımcı, oyuncu yönetmeni, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı    
2011 Komedi Yapımcı    
2010 Dram Yapımcı 4.9 90
2009 Komedi Yapımcı 7.2 45
2009 Dram Yapımcı 5.4 90
2008 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
Senarist
3.5 71
2008 Macera Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017