Giriş Kayıt
Dave Andrews

Dave Andrews


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı, Oyuncu

Dave Andrews, müzisyen, müzisyen, yapımcı, oyuncu.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Müzik 8.4 485
2013 Korku Müzik
Müzik
7.3 33
2012 Belgesel Müzik    
2011 Komedi Oyuncu
Müzik
5.2 3,839
2010 Suç Müzik
Yapımcı
3.5 280
Film Altyazıları
Gold (5,799) Get Out (3,023) Logan (2,555) Rings (2,305) The Age of Shadows (1,917) La La Land (1,770) Split (1,612) Sand Castle (1,486) Zashchitniki (1,418) The Great Wall (1,264)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,594) Fargo (3,674) The Last Kingdom (2,345) The Expanse (2,055) Doctor Who (1,977) Into the Badlands (1,823) Game of Thrones (1,614) Vikings (1,601) Better Call Saul (1,544) Supernatural (1,464)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017