Giriş Kayıt
Dave Andrews

Dave Andrews


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı, Oyuncu

Dave Andrews, müzisyen, müzisyen, yapımcı, oyuncu.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Müzik 8.4 485
2013 Korku Müzik
Müzik
7.3 33
2012 Belgesel Müzik    
2011 Komedi Oyuncu
Müzik
5.2 3,845
2010 Suç Müzik
Yapımcı
3.5 280
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017