Giriş Kayıt
Dave Andrews

Dave Andrews


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı, Oyuncu

Dave Andrews, müzisyen, müzisyen, yapımcı, oyuncu.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Müzik 8.4 485
2013 Korku Müzik
Müzik
7.3 33
2012 Belgesel Müzik    
2011 Komedi Oyuncu
Müzik
5.2 3,886
2010 Suç Müzik
Yapımcı
3.5 280
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017