Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (27)


Oyuncu

Liam Hemsworth, 13 Ocak 1990 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015), Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (19 Oy)
  • Currently 176.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 26 Aksiyon Oyuncu 5.3 116,567
2016 26 Dram Oyuncu 5.7 4,940

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 25 Macera Oyuncu 6.6 194,108

Düşlerin Terzisi
2015 25 Dram Oyuncu 7.1 30,047

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 24 Macera Oyuncu 6.7 324,643
2014 Komedi Oyuncu 7.8 10,569
2014 24 Gerilim Oyuncu 6.0 7,728

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 23 Macera Oyuncu 7.6 517,718

Paranoya
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 29,898

Aşk Ve Gurur
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 7,649
2013 23 Aksiyon Oyuncu 5.2 15,378

Cehennem Melekleri 2
2012 22 Aksiyon Oyuncu 6.6 254,181

Açlık Oyunları
2012 22 Macera Oyuncu 7.2 725,492
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,700

Son Şarkı
2010 20 Dram Oyuncu 5.9 64,241

Şeytan Üçgeni
2009 19 Gizem Oyuncu 6.9 70,051

Kehanet
2009 19 Dram Oyuncu 6.2 192,095
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,383
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 34,367
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,429) Legion (9,159) The Flash (9,124) Arrow (6,685) The 100 (5,171) Vikings (4,326) Taboo (4,262) Black Sails (4,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,116) Suits (3,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017