Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (26)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
13 Ocak 1990 (Cumartesi)
Doğum Yeri:
Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (18 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu 5.5 47,744
2016 Dram Oyuncu 5.8 1,484

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 162,079

Düşlerin Terzisi
2015 Dram Oyuncu 7.1 18,985

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.7 302,610
2014 Komedi Oyuncu 8.0 8,579
2014 Gerilim Oyuncu 6.0 7,240

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.6 496,132

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.7 28,364

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.7 7,223
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 14,493

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 245,997

Açlık Oyunları
2012 Macera Oyuncu 7.3 698,885
2010 Komedi Oyuncu 8.2 16,416

Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 5.8 62,172

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Oyuncu 6.9 63,831

Kehanet
2009 Dram Oyuncu 6.2 186,357
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Komedi Oyuncu 6.9 8,174
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.2 32,403
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016