Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (28)


Oyuncu

Liam Hemsworth, 13 Ocak 1990 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015), Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (21 Oy)
  • Currently 176.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 26 Aksiyon Oyuncu 5.2 145,077
2016 26 Dram Oyuncu 5.8 7,306

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 25 Macera Oyuncu 6.5 229,392

Düşlerin Terzisi
2015 25 Dram Oyuncu 7.1 41,470

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 24 Macera Oyuncu 6.7 356,835
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,679
2014 24 Gerilim Oyuncu 6.0 7,728

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 23 Macera Oyuncu 7.5 551,886

Paranoya
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 31,852

Aşk Ve Gurur
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 7,995
2013 23 Aksiyon Oyuncu 5.2 16,772

Cehennem Melekleri 2
2012 22 Aksiyon Oyuncu 6.6 267,725

Açlık Oyunları
2012 22 Macera Oyuncu 7.2 767,317
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,496

Son Şarkı
2010 20 Dram Oyuncu 5.9 68,978

Şeytan Üçgeni
2009 19 Gizem Oyuncu 6.9 81,996

Kehanet
2009 19 Dram Oyuncu 6.2 201,873
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,099
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,158
1975 Komedi Oyuncu 8.1 36,997
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018