Giriş Kayıt

Liam Hemsworth (25)


Oyuncu
8.8 (18 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990 (Cumartesi)
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu:1.91 m
Resimleri (46)
Hayranlar (29 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 8.2 29,385
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,775
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,144

Kehanet
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 171,074
2005 Talk-Show Oyuncu 5.3 156
2007 Dram Oyuncu 7.4 922

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Oyuncu 6.9 50,202

Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 5.8 50,602

Açlık Oyunları
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 604,650

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.6 23,867
2016 Aksiyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.2 13,825
2014 Gerilim Oyuncu 6.1 1,623

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 219,681

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.7 411,943

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.9 186,596

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu    

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.7 5,951
2013 Suç Oyuncu 5.2 12,054
2015 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015