Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (27)


Oyuncu

Liam Hemsworth, 13 Ocak 1990 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015), Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (19 Oy)
  • Currently 176.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 26 Aksiyon Oyuncu 5.3 112,033
2016 26 Dram Oyuncu 5.7 4,540

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 25 Macera Oyuncu 6.6 189,407

Düşlerin Terzisi
2015 25 Dram Oyuncu 7.1 28,498

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 24 Macera Oyuncu 6.7 320,761
2014 Komedi Oyuncu 7.9 10,295
2014 24 Gerilim Oyuncu 6.0 7,728

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 23 Macera Oyuncu 7.6 513,809

Paranoya
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 29,606

Aşk Ve Gurur
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 7,480
2013 23 Aksiyon Oyuncu 5.2 15,212

Cehennem Melekleri 2
2012 22 Aksiyon Oyuncu 6.6 252,640

Açlık Oyunları
2012 22 Macera Oyuncu 7.2 720,328
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,511

Son Şarkı
2010 20 Dram Oyuncu 5.8 63,855

Şeytan Üçgeni
2009 19 Gizem Oyuncu 6.9 68,952

Kehanet
2009 19 Dram Oyuncu 6.2 190,720
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,206
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.2 33,968
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017