Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (27)


Oyuncu

Liam Hemsworth, 13 Ocak 1990 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015), Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (19 Oy)
  • Currently 176.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 26 Aksiyon Oyuncu 5.3 120,472
2016 26 Dram Oyuncu 5.7 5,162

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 25 Macera Oyuncu 6.6 197,676

Düşlerin Terzisi
2015 25 Dram Oyuncu 7.1 31,525

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 24 Macera Oyuncu 6.7 327,697
2014 Komedi Oyuncu 7.8 10,781
2014 24 Gerilim Oyuncu 6.0 7,728

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 23 Macera Oyuncu 7.6 521,051

Paranoya
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 30,041

Aşk Ve Gurur
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 7,650
2013 23 Aksiyon Oyuncu 5.2 15,481

Cehennem Melekleri 2
2012 22 Aksiyon Oyuncu 6.6 255,467

Açlık Oyunları
2012 22 Macera Oyuncu 7.2 729,739
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,863

Son Şarkı
2010 20 Dram Oyuncu 5.9 64,533

Şeytan Üçgeni
2009 19 Gizem Oyuncu 6.9 70,981

Kehanet
2009 19 Dram Oyuncu 6.2 192,953
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,544
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 34,595
Film Altyazıları
Live by Night (14,754) Resident Evil: The Final Chapter (6,586) Why Him? (6,566) Rogue One (4,886) Patriots Day (3,739) Hidden Figures (3,705) Assassin's Creed (3,468) Paterson (2,444) Split (2,436) Allied (2,314)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,525) Black Sails (4,683) The 100 (4,019) Legion (3,824) Into the Badlands (3,269) The Originals (2,696) The Last Kingdom (2,392) Vikings (2,377) Arrow (2,313) Designated Survivor (1,975)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017