Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (27)


Oyuncu

Liam Hemsworth, 13 Ocak 1990 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015), Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (20 Oy)
  • Currently 176/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 26 Aksiyon Oyuncu 5.3 127,526
2016 26 Dram Oyuncu 5.7 5,473

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 25 Macera Oyuncu 6.6 202,360

Düşlerin Terzisi
2015 25 Dram Oyuncu 7.1 33,342

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 24 Macera Oyuncu 6.7 331,880
2014 Komedi Oyuncu 7.8 11,077
2014 24 Gerilim Oyuncu 6.0 7,728

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 23 Macera Oyuncu 7.6 525,620

Paranoya
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 30,268

Aşk Ve Gurur
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 7,650
2013 23 Aksiyon Oyuncu 5.2 15,715

Cehennem Melekleri 2
2012 22 Aksiyon Oyuncu 6.6 257,383

Açlık Oyunları
2012 22 Macera Oyuncu 7.2 735,575
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,099

Son Şarkı
2010 20 Dram Oyuncu 5.9 64,931

Şeytan Üçgeni
2009 19 Gizem Oyuncu 6.9 72,527

Kehanet
2009 19 Dram Oyuncu 6.2 194,124
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,747
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 34,949
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017