Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (26)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
13 Ocak 1990 (Cumartesi)
Doğum Yeri:
Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (18 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu    

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 146,206

Düşlerin Terzisi
2015 Dram Oyuncu 7.1 14,905

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.7 294,066
2014 Gerilim Oyuncu 6.0 6,983

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.6 488,703

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.7 27,815

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.7 7,017
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 14,182

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 243,143

Açlık Oyunları
2012 Macera Oyuncu 7.3 690,370
2010 Komedi Oyuncu 8.2 16,416

Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 5.8 61,303

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Oyuncu 6.9 61,814

Kehanet
2009 Dram Oyuncu 6.2 184,636
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Komedi Oyuncu 6.9 8,174
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.2 32,403
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016