Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (27)


Oyuncu

Liam Hemsworth, 13 Ocak 1990 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015), Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (20 Oy)
  • Currently 176/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 26 Aksiyon Oyuncu 5.3 135,100
2016 26 Dram Oyuncu 5.7 6,082

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 25 Macera Oyuncu 6.6 209,787

Düşlerin Terzisi
2015 25 Dram Oyuncu 7.1 35,661

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 24 Macera Oyuncu 6.7 338,749
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,549
2014 24 Gerilim Oyuncu 6.0 7,728

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 23 Macera Oyuncu 7.6 532,809

Paranoya
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 30,712

Aşk Ve Gurur
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 7,650
2013 23 Aksiyon Oyuncu 5.2 16,044

Cehennem Melekleri 2
2012 22 Aksiyon Oyuncu 6.6 260,250

Açlık Oyunları
2012 22 Macera Oyuncu 7.2 744,450
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,486

Son Şarkı
2010 20 Dram Oyuncu 5.9 65,693

Şeytan Üçgeni
2009 19 Gizem Oyuncu 6.9 75,007

Kehanet
2009 19 Dram Oyuncu 6.2 196,305
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,101
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,403
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,193) Rick and Morty (4,260) The Defenders (3,290) The Strain (2,967) Suits (1,879) Mr. Mercedes (1,293) The Sinner (1,120) Fargo (1,116) The Last Ship (1,031) Breaking Bad (964)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017