Giriş Kayıt

Liam Hemsworth (25)


Oyuncu
8.8 (18 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990 (Cumartesi)
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu:1.91 m
Resimleri (46)
Hayranlar (30 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 8.2 30,458
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,989
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,769

Kehanet
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 175,765
2005 Talk-Show Oyuncu 5.3 169
2007 Dram Oyuncu 7.4 945

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Oyuncu 6.9 54,398

Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 5.8 55,343

Açlık Oyunları
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 637,582

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.7 25,519
2016 Aksiyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.2 14,831
2014 Gerilim Oyuncu 6.0 4,866

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 228,450

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.7 440,736

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.8 231,553

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu    

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.7 6,392
2013 Suç Oyuncu 5.2 12,955
2015 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015