Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (26)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
13 Ocak 1990 (Cumartesi)
Doğum Yeri:
Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (18 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu    

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.7 141,381

Düşlerin Terzisi
2015 Dram Oyuncu 7.2 13,626

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.7 292,140
2014 Gerilim Oyuncu 6.0 6,929

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.6 487,168

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.7 27,685

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.7 6,948
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 14,074

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 242,525

Açlık Oyunları
2012 Macera Oyuncu 7.3 688,661
2010 Komedi Oyuncu 8.2 16,356

Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 5.8 61,156

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Oyuncu 6.9 61,431

Kehanet
2009 Dram Oyuncu 6.2 184,298
2007 Dram Oyuncu 7.4 977
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 165
2003 Komedi Oyuncu 6.9 8,116
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,497
1975 Komedi Oyuncu 8.2 32,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016