Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (26)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
13 Ocak 1990 (Cumartesi)
Doğum Yeri:
Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (18 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu    

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 7.0 84,689

Düşlerin Terzisi
2015 Dram Oyuncu 7.6 2,462

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.7 270,814
2014 Gerilim Oyuncu 6.0 6,363

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.6 474,023

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.7 26,914

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.7 6,731
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 13,659

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 236,665

Açlık Oyunları
2012 Macera Oyuncu 7.3 674,472
2010 Komedi Oyuncu 8.2 15,655

Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 5.8 58,910

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Oyuncu 6.9 58,496

Kehanet
2009 Dram Oyuncu 6.2 181,463
2007 Dram Oyuncu 7.4 979
2005 Talk-Show Oyuncu 5.3 180
2003 Komedi Oyuncu 6.9 7,538
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,294
1975 Komedi Oyuncu 8.2 31,592
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016