Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (27)


Oyuncu

Liam Hemsworth, 13 Ocak 1990 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015), Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (20 Oy)
  • Currently 176/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 26 Aksiyon Oyuncu 5.3 137,780
2016 26 Dram Oyuncu 5.7 6,314

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 25 Macera Oyuncu 6.6 214,042

Düşlerin Terzisi
2015 25 Dram Oyuncu 7.1 37,028

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 24 Macera Oyuncu 6.7 342,683
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,817
2014 24 Gerilim Oyuncu 6.0 7,728

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 23 Macera Oyuncu 7.6 537,114

Paranoya
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 30,954

Aşk Ve Gurur
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 7,995
2013 23 Aksiyon Oyuncu 5.2 16,162

Cehennem Melekleri 2
2012 22 Aksiyon Oyuncu 6.6 261,890

Açlık Oyunları
2012 22 Macera Oyuncu 7.2 749,985
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,737

Son Şarkı
2010 20 Dram Oyuncu 5.9 66,311

Şeytan Üçgeni
2009 19 Gizem Oyuncu 6.9 76,736

Kehanet
2009 19 Dram Oyuncu 6.2 197,349
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,335
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,774
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017