Liam Hemsworth (24)


Oyuncu
8.7 (17 Oy)
  • Currently 174.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990 (Cumartesi)
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu:1.91 m
Resimleri (56)
Hayranlar (28 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,253
2003 Komedi Oyuncu 6.8 5,093

Kehanet
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 161,017
2005 Talk-Show Oyuncu 5.6 136
2007 Dram Oyuncu 7.4 866

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Oyuncu 6.9 43,364

Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 5.7 42,208

Açlık Oyunları
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 522,774

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.6 19,916
2010 Komedi Oyuncu 8.2 12,180
2014 Gerilim Oyuncu 7.5 42

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 198,498

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.8 328,429

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu    

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu    

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.7 5,223
2013 Suç Oyuncu 5.2 10,140