Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (27)


Oyuncu

Liam Hemsworth, 13 Ocak 1990 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015), Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (20 Oy)
  • Currently 176/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 26 Aksiyon Oyuncu 5.3 139,340
2016 26 Dram Oyuncu 5.7 6,472

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 25 Macera Oyuncu 6.6 217,176

Düşlerin Terzisi
2015 25 Dram Oyuncu 7.1 37,863

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 24 Macera Oyuncu 6.7 345,510
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,991
2014 24 Gerilim Oyuncu 6.0 7,728

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 23 Macera Oyuncu 7.5 540,195

Paranoya
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 31,154

Aşk Ve Gurur
2013 23 Dram Oyuncu 5.7 7,995
2013 23 Aksiyon Oyuncu 5.2 16,162

Cehennem Melekleri 2
2012 22 Aksiyon Oyuncu 6.6 263,096

Açlık Oyunları
2012 22 Macera Oyuncu 7.2 753,659
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,901

Son Şarkı
2010 20 Dram Oyuncu 5.9 66,829

Şeytan Üçgeni
2009 19 Gizem Oyuncu 6.9 77,750

Kehanet
2009 19 Dram Oyuncu 6.2 198,129
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,487
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,048
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,997
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,721) Dunkirk (3,904) Stronger (2,685) It (2,157) Mother! (1,454) American Made (1,389) Loving Vincent (1,317) Kingsman: The Golden Circle (1,313) Flatliners (626) The Foreigner (626)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,007) Shameless (6,026) Mr. Robot (4,569) Game of Thrones (3,097) Peaky Blinders (2,040) Manhunt: Unabomber (1,980) Lucifer (1,616) Designated Survivor (1,491) Supernatural (1,354) The Big Bang Theory (1,082)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017