Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (26)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
13 Ocak 1990 (Cumartesi)
Doğum Yeri:
Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
8.8 (18 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 68,281
2016 Dram Oyuncu 5.7 2,940

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 171,713

Düşlerin Terzisi
2015 Dram Oyuncu 7.1 22,780

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.7 308,805
2014 Komedi Oyuncu 8.0 8,579
2014 Gerilim Oyuncu 6.0 7,467

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.6 502,265

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.7 28,686

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.7 7,338
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 14,724

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 248,207

Açlık Oyunları
2012 Macera Oyuncu 7.3 706,423
2010 Komedi Oyuncu 8.2 16,416

Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 5.8 62,769

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Oyuncu 6.9 65,410

Kehanet
2009 Dram Oyuncu 6.2 187,714
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Komedi Oyuncu 6.9 8,174
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.2 32,403
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016