Giriş Kayıt

Liam Hemsworth (25)


Oyuncu
8.8 (18 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990 (Cumartesi)
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu:1.91 m
Resimleri (46)
Hayranlar (29 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 8.2 29,323
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,676
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,105

Kehanet
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 170,809
2005 Talk-Show Oyuncu 5.7 136
2007 Dram Oyuncu 7.4 920

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Oyuncu 6.9 49,996

Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 5.7 50,344

Açlık Oyunları
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 602,933

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.6 23,745
2016 Aksiyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.2 13,774
2014 Gerilim Oyuncu 6.1 1,397

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 219,117

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.7 410,557

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.9 182,118

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu    

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.7 5,868
2013 Suç Oyuncu 5.2 11,999
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015