Liam Hemsworth (24)


Oyuncu
8.7 (17 Oy)
  • Currently 174.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990 (Cumartesi)
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: Facebook
Boyu:1.91 m
Resimleri (49)
  • Liam Hemsworth
  • Liam Hemsworth
  • Liam Hemsworth
  • Liam Hemsworth
  • Liam Hemsworth
Hayranlar (27 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
The Tonight Show with Jay Leno 1992 Komedi Oyuncu 5.2 6,598
Jimmy Kimmel Live! 2003 Komedi Oyuncu 6.5 4,150
Knowing
Kehanet
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 153,384
Made in Hollywood 2005 Talk-Show Oyuncu 5.4 123
Satisfaction 2007 Dram Oyuncu 6.9 786
Triangle
Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Oyuncu 6.9 39,146
The Last Song
Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 5.3 36,147
The Hunger Games
Açlık Oyunları
2012 Aksiyon Oyuncu 7.2 408,918
Paranoia
Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.1 5,858
Conan 2010 Komedi Oyuncu 8.2 11,246
Cut Bank 2014 Gerilim Oyuncu    
The Expendables 2
Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 167,313
The Hunger Games: Catching Fire
Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Aksiyon Oyuncu 8.0 212,197
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Aksiyon Oyuncu    
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu    
Love and Honor
Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.4 3,547
Empire State 2013 Suç Oyuncu 5.1 6,172