Giriş Kayıt

Liam Hemsworth (25)


Oyuncu
8.8 (18 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1990 (Cumartesi)
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu:1.91 m
Resimleri (46)
Hayranlar (29 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 8.2 29,891
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,858
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,505

Kehanet
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 173,471
2005 Talk-Show Oyuncu 5.4 162
2007 Dram Oyuncu 7.4 938

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Oyuncu 6.9 52,078

Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 5.8 52,770

Açlık Oyunları
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 622,207

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.7 24,582
2016 Aksiyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.2 14,304
2014 Gerilim Oyuncu 6.0 3,924

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 224,191

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.7 427,307

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.8 212,692

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu    

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.7 6,166
2013 Suç Oyuncu 5.2 12,506
2015 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015