Giriş Kayıt
Carol Heij

Carol Heij


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Carol Heij, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi    
2017 Dram Yapım Yöneticisi    

Ölüm Emri
2015 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 55,436

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 620,765
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 20,528
2014 Macera Çeşitli 7.0 35,528
2013 Komedi Yapımcı 6.8 163
2011 Macera Çeşitli 6.9 158
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.3 22,501
2010 Macera Çeşitli 6.6 1,213

Tutsak
2009 Dram Çeşitli    
2008 Dram Çeşitli 8.7 30,783

Genç Siyah İnci
2003 Macera Çeşitli 5.7 805

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Çeşitli 6.5 23,132
1996 Suç Çeşitli 7.8 3,408
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017