Giriş Kayıt
Carol Heij

Carol Heij


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Carol Heij, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Yapım Yöneticisi    
2017 Dram Yapım Yöneticisi    

Ölüm Emri
2015 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 53,345

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 611,138
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 20,432
2014 Macera Çeşitli 7.0 35,078
2013 Komedi Yapımcı 6.8 163
2011 Macera Çeşitli 6.9 158
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.3 22,322
2010 Macera Çeşitli 6.6 1,213

Tutsak
2009 Dram Çeşitli    
2008 Dram Çeşitli 8.7 30,783

Genç Siyah İnci
2003 Macera Çeşitli 5.7 805

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Çeşitli 6.5 23,114
1996 Suç Çeşitli 7.8 3,378
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017