Giriş Kayıt
Carol Heij

Carol Heij


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Carol Heij, yapım yöneticisi, yapımcı. Generation Kill (2008), Tutsak (2009), Africa United (2010), (2003) Genç Siyah İnci (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.7 67,170
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 3,651

Ölüm Emri
2015 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 62,858

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 672,988
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 21,091
2014 Macera Çeşitli 7.0 37,994
2013 Komedi Yapımcı 6.8 163
2011 Macera Çeşitli 6.9 158
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.3 23,732
2010 Macera Çeşitli 6.6 1,213

Tutsak
2009 Dram Çeşitli 6.3 6,721
2008 Dram Çeşitli 8.7 30,783

Genç Siyah İnci
2003 Macera Çeşitli 5.7 805

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Çeşitli 6.5 23,826
1996 Suç Çeşitli 7.8 3,601
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017