Giriş Kayıt
Carol Heij

Carol Heij


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Carol Heij, yapım yöneticisi, yapımcı. Generation Kill (2008), Tutsak (2009), Africa United (2010), (2003) Genç Siyah İnci (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.7 80,967
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.3 3,971

Ölüm Emri
2015 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 65,155

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 691,964
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 21,212
2014 Macera Çeşitli 7.0 38,747
2013 Komedi Yapımcı 6.8 163
2011 Macera Çeşitli 6.9 158
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.3 24,414
2010 Macera Çeşitli 6.6 1,213

Tutsak
2009 Dram Çeşitli 6.3 6,721
2008 Dram Çeşitli 8.7 30,783

Genç Siyah İnci
2003 Macera Çeşitli 5.7 805

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Çeşitli 6.5 24,092
1996 Suç Çeşitli 7.8 3,810
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018