Giriş Kayıt
Carol Heij

Carol Heij


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Carol Heij, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 42,743
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 3,442

Ölüm Emri
2015 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 62,052

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 664,964
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 21,011
2014 Macera Çeşitli 7.0 37,692
2013 Komedi Yapımcı 6.8 163
2011 Macera Çeşitli 6.9 158
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.3 23,329
2010 Macera Çeşitli 6.6 1,213

Tutsak
2009 Dram Çeşitli    
2008 Dram Çeşitli 8.7 30,783

Genç Siyah İnci
2003 Macera Çeşitli 5.7 805

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Çeşitli 6.5 23,801
1996 Suç Çeşitli 7.8 3,569
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017