Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Carol Heij

Carol Heij


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Carol Heij, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Yapım Yöneticisi    
2017 Dram Yapım Yöneticisi    

Ölüm Emri
2015 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 50,466

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 599,841
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 20,295
2014 Macera Çeşitli 7.0 34,384
2013 Komedi Yapımcı 6.8 163
2011 Macera Çeşitli 6.9 158
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.3 22,142
2010 Macera Çeşitli 6.6 1,213

Tutsak
2009 Dram Çeşitli    
2008 Dram Çeşitli 8.7 30,783

Genç Siyah İnci
2003 Macera Çeşitli 5.7 805

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Çeşitli 6.5 22,783
1996 Suç Çeşitli 7.8 3,260
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017