Giriş Kayıt
Ryan Howard

Ryan Howard


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Editör

Ryan Howard, yönetmen asistanı, oyuncu, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 5.5 8
2010 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
5.0 245
2010 Komedi Editör 6.4 31
2010 Korku Kameraman 3.6 387
2009 Korku Çeşitli 5.3 2,004
2009 Dram Çeşitli    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017