Giriş Kayıt
Hiromi Igarashi

Hiromi Igarashi


Oyuncu

Hiromi Igarashi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 18
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 1,643
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 2,676
2014 Animasyon Oyuncu 5.9 64
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 1,429
2012 Animasyon Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 283
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 88
2010 Animasyon Oyuncu 5.3 134
2010 Animasyon Oyuncu 8.2 1,518
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 35
Dizi Altyazıları
Westworld (14,981) La casa de papel (8,736) The Big Bang Theory (3,804) Supernatural (3,351) The Terror (3,255) Gotham (3,219) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,065) Arrow (2,245) Fear the Walking Dead (1,893) Vikings (1,698)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018