Giriş Kayıt
Chang-Seok Ko

Chang-Seok Ko


Oyuncu

Chang-Seok Ko, oyuncu. Ön Cephe (2011), Merhaba Hayalet (2010), Kitabına Göre (2007), Kwik (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.3 106
2015 Komedi Oyuncu 8.4 707
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 648
2014 Dram Oyuncu 7.4 26
2014 Suç Oyuncu 6.3 279
2014 Aksiyon Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 6.5 216
2013 Aksiyon Oyuncu    

Gizli Görev
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.0 32

Büyük Soygun
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 482
2012 Aksiyon Oyuncu 5.7 89
2012 Suç Oyuncu 6.1 200
2012 Oyuncu 5.9 21
2011 Komedi Oyuncu 6.0 64

Ön Cephe
2011 Dram Oyuncu 7.4 4,293
2011 Aksiyon Oyuncu 5.9 790
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 175

Merhaba Hayalet
2010 Komedi Oyuncu 7.7 2,534
2010 Game-Show Oyuncu 9.1 1,009

Gizli Ortaklık
2010 Dram Oyuncu 7.0 2,511
2010 Oyuncu    
2009 Oyuncu    

Itaewon Cinayeti
2009 Oyuncu    
2009 Oyuncu    

Kaba Kurgu
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,610

Kitabına Göre
2007 Komedi Oyuncu 7.4 1,257
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017