Giriş Kayıt
Nik Slotiuk

Nik Slotiuk


Görsel Efekt

Nik Slotiuk, görsel efekt. Reaper 1 (2007), (2008) Üvey Kardeşler (2008), (2010) Büyükler (2010), (2010) Çılgın Cenaze (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 369,891

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 410,936

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 178,881

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 194,394

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 103,118

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.9 186,479

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 444,601

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 102,755
2011 Komedi Görsel Efekt 6.3 1,226
2010 Dram Görsel Efekt 7.6 12,421

Şeytan
2010 Dram Görsel Efekt 6.2 113,076

Karateci Çocuk
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 133,133

Büyükler
2010 Komedi Görsel Efekt 6.0 195,870

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Görsel Efekt 5.7 38,893

Salgın
2010 Korku Görsel Efekt 6.5 98,926

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 16,064

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Görsel Efekt 5.1 25,444
2009 Macera Görsel Efekt 7.7 422,898

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 570,568

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 48,621

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Görsel Efekt 6.9 229,174

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Ben 10: Zamana Karşı Yarış
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 1,924
2007 Aksiyon Görsel Efekt    

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.8 21,581
2006 Komedi Görsel Efekt    
2006 Korku Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 41,709

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,670

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 131,031
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,455) Dunkirk (4,106) Stronger (3,237) It (2,302) American Made (1,600) Mother! (1,586) Loving Vincent (1,535) Kingsman: The Golden Circle (1,457) Flatliners (712) The Foreigner (698)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,935) Shameless (6,349) Mr. Robot (5,640) Game of Thrones (3,478) Peaky Blinders (2,345) Manhunt: Unabomber (2,299) Lucifer (1,841) Designated Survivor (1,713) Supernatural (1,456) The Big Bang Theory (1,282)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017