Giriş Kayıt
Nik Slotiuk

Nik Slotiuk


Görsel Efekt

Nik Slotiuk, görsel efekt. Reaper 1 (2007), (2008) Üvey Kardeşler (2008), (2010) Büyükler (2010), (2010) Çılgın Cenaze (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 367,698

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 408,957

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 178,081

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 193,645

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 102,568

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.9 185,268

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 441,109

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 102,315
2011 Komedi Görsel Efekt 6.3 1,226
2010 Dram Görsel Efekt 7.6 12,360

Şeytan
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 112,512

Karateci Çocuk
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 132,206

Büyükler
2010 Komedi Görsel Efekt 6.0 194,826

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Görsel Efekt 5.7 38,709

Salgın
2010 Korku Görsel Efekt 6.5 98,444
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 16,018

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Görsel Efekt 5.1 25,323
2009 Macera Görsel Efekt 7.7 420,429

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 567,821

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 48,451

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Görsel Efekt 6.9 228,037

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Ben 10: Zamana Karşı Yarış
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 1,924
2007 Aksiyon Görsel Efekt    

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.8 21,522
2006 Komedi Görsel Efekt    
2006 Korku Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 41,555

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,400

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 130,316
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017