Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Nik Slotiuk

Nik Slotiuk


Görsel Efekt

Nik Slotiuk, görsel efekt. Reaper 1 (2007), (2008) Üvey Kardeşler (2008), (2010) Büyükler (2010), (2010) Çılgın Cenaze (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 349,981

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 391,694

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 171,163

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.9 175,859

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 186,631

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 98,242

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 414,480

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 99,054
2011 Komedi Görsel Efekt 6.3 1,226
2010 Dram Görsel Efekt 7.6 11,850

Şeytan
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 107,031

Karateci Çocuk
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 124,188

Büyükler
2010 Komedi Görsel Efekt 6.0 186,746

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Görsel Efekt 5.6 37,027

Salgın
2010 Korku Görsel Efekt 6.5 95,270
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 15,692

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Görsel Efekt 5.1 24,547
2009 Macera Görsel Efekt 7.7 399,345

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 546,085

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 47,059

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Görsel Efekt 6.9 218,093

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Ben 10 Zamana Karşı Yarış
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt    

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,062
2006 Komedi Görsel Efekt    
2006 Korku Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 40,358

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,377

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 124,417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017