Giriş Kayıt
Nik Slotiuk

Nik Slotiuk


Görsel Efekt

Nik Slotiuk, görsel efekt. Reaper 1 (2007), (2008) Üvey Kardeşler (2008), (2010) Büyükler (2010), (2010) Çılgın Cenaze (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 361,015

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 402,197

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 175,318

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 190,971

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 100,867

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.9 181,733

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 424,201

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 101,015
2011 Komedi Görsel Efekt 6.3 1,226
2010 Dram Görsel Efekt 7.6 12,156

Şeytan
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 110,581

Karateci Çocuk
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 128,964

Büyükler
2010 Komedi Görsel Efekt 6.0 191,404

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Görsel Efekt 5.6 38,039

Salgın
2010 Korku Görsel Efekt 6.5 97,057
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 15,898

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Görsel Efekt 5.1 24,975
2009 Macera Görsel Efekt 7.7 411,665

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 559,252

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 47,929

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Görsel Efekt 6.9 224,054

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Ben 10: Zamana Karşı Yarış
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 1,924
2007 Aksiyon Görsel Efekt    

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,322
2006 Komedi Görsel Efekt    
2006 Korku Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 41,063

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,599

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 127,901
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017