Giriş Kayıt
Nik Slotiuk

Nik Slotiuk


Görsel Efekt

Nik Slotiuk, görsel efekt. Reaper 1 (2007), (2008) Üvey Kardeşler (2008), (2010) Büyükler (2010), (2010) Çılgın Cenaze (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 357,587

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 399,079

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 174,126

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.9 179,679

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 189,724

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 99,913

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 420,967

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 100,288
2011 Komedi Görsel Efekt 6.3 1,226
2010 Dram Görsel Efekt 7.6 12,052

Şeytan
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 109,567

Karateci Çocuk
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 127,333

Büyükler
2010 Komedi Görsel Efekt 6.0 189,702

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Görsel Efekt 5.6 37,686

Salgın
2010 Korku Görsel Efekt 6.5 96,497
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 15,830

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Görsel Efekt 5.1 24,827
2009 Macera Görsel Efekt 7.7 407,674

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 554,928

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 47,618

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Görsel Efekt 6.9 222,279

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Ben 10 Zamana Karşı Yarış
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt    

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,224
2006 Komedi Görsel Efekt    
2006 Korku Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 40,814

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,223

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 126,751
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017