Giriş Kayıt
Nik Slotiuk

Nik Slotiuk


Görsel Efekt

Nik Slotiuk, görsel efekt. Reaper 1 (2007), (2008) Üvey Kardeşler (2008), (2010) Büyükler (2010), (2010) Çılgın Cenaze (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 352,865

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 394,197

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 172,196

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.9 177,130

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 187,766

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 98,737

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 416,761

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 99,423
2011 Komedi Görsel Efekt 6.3 1,226
2010 Dram Görsel Efekt 7.6 11,906

Şeytan
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 108,059

Karateci Çocuk
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 125,240

Büyükler
2010 Komedi Görsel Efekt 6.0 187,712

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Görsel Efekt 5.6 37,264

Salgın
2010 Korku Görsel Efekt 6.5 95,676
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 15,701

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Görsel Efekt 5.1 24,624
2009 Macera Görsel Efekt 7.7 402,413

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 549,395

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 47,270

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Görsel Efekt 6.9 219,580

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Ben 10 Zamana Karşı Yarış
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt    

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,119
2006 Komedi Görsel Efekt    
2006 Korku Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 40,530

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,675

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 125,306
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,925) Taboo (7,576) The Expanse (7,483) Legion (6,058) Arrow (5,817) The Big Bang Theory (5,610) Vikings (4,509) The Blacklist (3,198) Sherlock (2,825) Suits (2,683)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017