Giriş Kayıt
Nik Slotiuk

Nik Slotiuk


Görsel Efekt

Nik Slotiuk, görsel efekt. Reaper 1 (2007), (2008) Üvey Kardeşler (2008), (2010) Büyükler (2010), (2010) Çılgın Cenaze (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 364,537

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 405,412

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 176,655

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 192,371

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 101,695

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.9 183,322

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 436,105

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 101,680
2011 Komedi Görsel Efekt 6.3 1,226
2010 Dram Görsel Efekt 7.6 12,262

Şeytan
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 111,633

Karateci Çocuk
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 130,706

Büyükler
2010 Komedi Görsel Efekt 6.0 193,203

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Görsel Efekt 5.7 38,393

Salgın
2010 Korku Görsel Efekt 6.5 97,678
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 15,971

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Görsel Efekt 5.1 25,122
2009 Macera Görsel Efekt 7.7 416,273

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 563,735

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 48,164

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Görsel Efekt 6.9 226,191

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Ben 10: Zamana Karşı Yarış
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 1,924
2007 Aksiyon Görsel Efekt    

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.8 21,416
2006 Komedi Görsel Efekt    
2006 Korku Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 41,287

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,971

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 129,055
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017