Giriş Kayıt
Hiroyuki Ueno

Hiroyuki Ueno


Yapımcı

Hiroyuki Ueno, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Yapımcı    
2014 Dram Yapımcı    

Kırk Dokuz
2013 Komedi Yapımcı    
2013 Dram Yapımcı 7.9 11
2013 Komedi Yapımcı 6.5 10
2012 Romantik Yapımcı 7.4 7
2012 Komedi Yapımcı 6.3 9
2010 Dram Yapımcı 6.9 362
2010 Komedi Yapımcı 7.5 66
2008 Animasyon Çeşitli 6.5 45
2008 Animasyon Yapımcı    
2008 Animasyon Çeşitli    
2007 Animasyon Çeşitli 8.1 8,312
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017