Giriş Kayıt
Pat Goodwin

Pat Goodwin


Casting, Oyuncu

Pat Goodwin, casting, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Casting    
2015 Müzikal Casting    

Uluma
2010 Animasyon Casting 6.8 10,852

Diğer Kadın
2009 Dram Oyuncu 6.4 15,772

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Casting 6.6 80,331

Rachel Evleniyor
2008 Dram Casting 6.7 42,085
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017