Giriş Kayıt
Pat Goodwin

Pat Goodwin


Casting, Oyuncu

Pat Goodwin, casting, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Casting    
2015 Müzikal Casting    

Uluma
2010 Animasyon Casting 6.8 10,852

Diğer Kadın
2009 Dram Oyuncu 6.4 15,772

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Casting 6.6 81,065

Rachel Evleniyor
2008 Dram Casting 6.7 42,450
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017