Giriş Kayıt
Pat Goodwin

Pat Goodwin


Casting, Oyuncu

Pat Goodwin, casting, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Casting 7.8 109,542
2015 Müzikal Casting    

Uluma
2010 Animasyon Casting 6.8 10,852

Diğer Kadın
2009 Dram Oyuncu 6.4 15,772

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Casting 6.6 84,367

Rachel Evleniyor
2008 Dram Casting 6.7 43,599
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018