Giriş Kayıt
Pat Goodwin

Pat Goodwin


Casting, Oyuncu

Pat Goodwin, casting, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Casting    
2015 Müzikal Casting    

Uluma
2010 Animasyon Casting 6.8 10,852

Diğer Kadın
2009 Dram Oyuncu 6.4 15,772

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Casting 6.6 80,754

Rachel Evleniyor
2008 Dram Casting 6.7 42,243
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017