Giriş Kayıt
Pat Goodwin

Pat Goodwin


Casting, Oyuncu

Pat Goodwin, casting, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Casting 7.7 132,784
2015 Müzikal Casting    

Uluma
2010 Animasyon Casting 6.8 10,852

Diğer Kadın
2009 Dram Oyuncu 6.4 15,772

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Casting 6.6 84,784

Rachel Evleniyor
2008 Dram Casting 6.7 43,834
Film Altyazıları
Rampage (13,559) Ready Player One (8,168) Blockers (2,066) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,545) The Cured (760) Future World (723) Den 12. mann (651) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,871) The 100 (3,033) The Expanse (2,380) La casa de papel (2,306) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018