Giriş Kayıt
John Allemand

John Allemand


Animasyon, Sanat Bölümü

John Allemand, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Animasyon Animasyon 8.1 136
2007 Animasyon Animasyon 6.9 12,214

Kod Adı: Afacanlar
2002 Animasyon Animasyon 7.2 10,736
1999 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.3 29,335
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 6,216
Dizi Altyazıları
La casa de papel (23,678) Vikings (2,370) Black Mirror (2,131) Counterpart (1,989) Bron/Broen (1,751) Legends of Tomorrow (1,345) Supernatural (1,109) The Alienist (982) Altered Carbon (980) Blindspot (878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018