Giriş Kayıt
Shireesh Sharma

Shireesh Sharma


Oyuncu

Shireesh Sharma, oyuncu. (2012) Rowdy Rathore (2012), (2015) Dil Dhadakne Do (2015), (2011) Ladies vs. Ricky Bahl (2011), (2010) I Hate Luv Storys (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.8 9,820
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 6,124
2014 Aksiyon Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,063
2013 Dram Oyuncu 6.0 3,983
2012 Komedi Oyuncu 5.1 3,030
2012 Aksiyon Oyuncu 5.8 15,946
2011 Komedi Oyuncu 6.0 6,245
2011 Suç Oyuncu 7.2 7,494
2010 Komedi Oyuncu 5.6 5,964
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017